Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Chelsea - Rubin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Archiv - Chelsea FC
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bluefancfc

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 6:37 pm    Předmět: Chelsea - Rubin Citovat

Chelsea: Čech; Azpilicueta, David Luiz, Terry, Bertrand; Ramires, Lampard; Benayoun, Mata, Moses; Torres

Rubin Kazaň: Ryzhikov, Ansaldi, Navas, Sharonov, Kaleshin, Orbaiz, Natkho, Karadeniz, R. Eremenko, Kuzmin, Dyadyun

Tak co si o tom myslíte? Nenasazení Marka mě docela štve, ale na druhou stranu nasazení Benayouna nemusí být marné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Strike

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 6:48 pm    Předmět: Citovat

Mě je právě z toho nasazování Benayouna na úkor Marina na blití. Kór, když Marin by se měl co nejvíce zapracovávat, aby hrál stále líp, kdežto o Benayounovi víme už teď, že po sezóně jde od válu.
Dejv

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 6:51 pm    Předmět: Citovat

$trike.Lampard napsal:
Mě je právě z toho nasazování Benayouna na úkor Marina na blití. Kór, když Marin by se měl co nejvíce zapracovávat, aby hrál stále líp, kdežto o Benayounovi víme už teď, že po sezóně jde od válu.

Tak do válu jde i Benitez, takže mu je určitě jedno, co budem po něm (myšleno jestli bude někdo rozehraný, nebo kvůli málo minutám bude chtít odejít).

Každopádně mě spíš děsí dvojice Lampard - Ramires. Ti dva mi vedle sebe moc nesedí. Vždy jsem z nich zmatený a jen těžko odhaduji, kdo má jaké úkoly.

(Jinak jsem vsadil za kilo na Benayouna, že dá gól. Tak snad potěší Very Happy )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FairCop

7400.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 6:53 pm    Předmět: ... Citovat

Možná to mnohé překvapí, ale Yossi je lidská bytost! Nechci, abychom si s ním vytírali zadek jen proto, že "půjde od válu", jeho nasazení na úkor Marina dává smysl, tak nechápu ty "blicí" komenty.

Pokud tvrdě maká na tréninku, tak nevidím důvod, proč jej nehrát, na hřišti se mi nijak špatný nezdál a já ho chci vidět v akci - věřím mu a myslím, že by nás mohl potěšit svým výkonem.

Marin je brejkový hráč, rozhodně ne tolik tvořivý jako Benayoun, takže proti defenzivně dobře organizovanému soupeři ho na úvodní minuty nepotřebujeme - nemám proti tomu základu prakticky žádné výtky, snad kluci ukážou svou lepší tvář.
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:36 pm    Předmět: Citovat

To jsme na pohrbu, ne?
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:38 pm    Předmět: Citovat

Jinak teda Rubin slaby jak caj.
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:46 pm    Předmět: Citovat

Co to piska za idiota? Nebyla ani nahodou.
Arbiter

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:47 pm    Předmět: Citovat

terry napsal:
Co to piska za idiota? Nebyla ani nahodou.

Ruku to trefilo, písknout to mohl, no...
InfernaL

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:54 pm    Předmět: Citovat

Strašná nuda. Atmosféra pohřební, hráči tam chodí jak kdyby hráli přátelák. Na druhej poločas ani koukat nebudu. Lampard i Ramires otřesní, jedinej mozek je Luiz. Mata sóluje, sice mu to vychází, ale výsledek nula. Torres se snaží. Jinak nuda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
vitasrp

9697.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:56 pm    Předmět: Citovat

InfernaL napsal:
Strašná nuda. Atmosféra pohřební, hráči tam chodí jak kdyby hráli přátelák. Na druhej poločas ani koukat nebudu. Lampard i Ramires otřesní, jedinej mozek je Luiz. Mata sóluje, sice mu to vychází, ale výsledek nula. Torres se snaží. Jinak nuda.

A cos od toho zápasu čekal? Mně se to naopak docela líbí, rozhodně náš nejlepší výkon v EL. Atmosféra sice úplně o ničem, ale ten mač prostě nemá nic, čím by naše fandy zaujal. Ale co se hry týče, na některý kombinace se celkem dalo koukat, měli jsme i dost nebezpečných akcí.. Vzhledem k tomu, co máme na hřišti, tak u mě panuje naprostá spokojenost..
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:57 pm    Předmět: Citovat

Ja bych na ten fotbal snad i koukal, jenze ta atmosfera je vazne tragikomicka. Prepnete si na Tottenham nebo na Turky, to je jak kdyz srovnate pohreb s koncertem. CT to sice trochu vic tlumi, jenze nasi fanousci se zmuzou za 45 minut akorat na trapny Jose Mourinho. Jinak ani zadnej naznak od nich slyset nebyl.
vitasrp

9697.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 7:58 pm    Předmět: Citovat

terry napsal:
Ja bych na ten fotbal snad i koukal, jenze ta atmosfera je vazne tragikomicka. Prepnete si na Tottenham nebo na Turky, to je jak kdyz srovnate pohreb s koncertem. CT to sice trochu vic tlumi, jenze nasi fanousci se zmuzou za 45 minut akorat na trapny Jose Mourinho. Jinak ani zadnej naznak od nich slyset nebyl.

Řvali tam toho samozřejmě o dost víc, ale tím nechci naznačit, že by to mělo bejt nějaký terno.. Ale divíte se? Vždyť je tam jen cca 35000, to prostě nemá žádnou šťávu..
InfernaL

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 8:02 pm    Předmět: Citovat

vitasrp napsal:
A cos od toho zápasu čekal?

Něco podobnýho, jen sem doufal že Lampard bude hrát líp Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Strike

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 8:03 pm    Předmět: Citovat

Mě ten zápas celkem baví zatím, jen mi to kazí ta penalta, která být mohla i nemusela no. Moses to trefil krásně a Torres zatím asi nejlepší. Kdežto Lampard bohužel nejhorší.
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 8:05 pm    Předmět: Citovat

vitasrp napsal:
Řvali tam toho samozřejmě o dost víc, ale tím nechci naznačit, že by to mělo bejt nějaký terno.. Ale divíte se? Vždyť je tam jen cca 35000, to prostě nemá žádnou šťávu..

Prijde mi to takovy trapny. Nejhorsi je, ze my i s touhle srackou snad mame sanci tu EL vyhrat Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Archiv - Chelsea FC Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: