|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jakou středovou dvojici si dnes přejete? |
Lampard - Ramires |
|
8% |
[ 1 ] |
Lampard - Luiz |
|
58% |
[ 7 ] |
Luiz - Ramires |
|
33% |
[ 4 ] |
jinou |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
Autor |
Zpráva |
FairCop
7400.0 points
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 11:06 am Předmět: ... |
|
|
U druhého gólu chyboval Luiz, to řešili i ve studiu Sky Sports ...
U toho prvního bych asi nevinil nikoho, Lennon tam odvedl skvělou práci a Cahill prostě musel couvat.
Ono teď to zní blbě, ale je větší šance, že napřáhne a nedá gól, než že mu to tam spadne. Kdyby se Cahill nechal vylákat, otevřel by vrátka mnohem nebezpečnější situaci.
Ale což, já bych spíš chválil, protože obrana a hlavně záloha dokázala skvěle presovat a ukázali, že i my máme na to, abychom tento styl praktikovali (pokud rozumně uvážíme, kdy se to vyplatí).
Jaký rozdíl oproti duelu s United, kdy to tempo bylo naprosto jiné - ale tam jsme z hovna vytěžili maximum. Tady jsme měli v zakončení smůlu ... _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | U toho druhého gólu určitě Luiz. Jeho přednosti jsou v záloze znát, ale hrát tam stabilně nemůže. Často propadne nebo udělá podobnou chybu jako včera. Být to Mikel, tak všichni jančíme. |
Já neměl čas během zápasu přispívat a divil jsem se, že to nikdo nezmínil, protože to byla od něj hrubka jako kráva. A jak si správně podotkl, Mikela bychom tu za to sjeli okamžitě. Každopádně stále čím dál tím víc doufám, že nepřijde Mourinho. Třeba o Luize bych se totiž bál – o jeho progres, pozici apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
No ja v te dobe mel v sobe cca 8-9 piv a mam rozbitou klavesnici na notasu, takze jsem nic moc nepsal...
Luiz vcera hodne kazil a k tomu ten gol.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Talker
10000.0 points
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|