Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Interná tipovacia hra
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Archiv - Chelsea FC
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mali by ste záujem?
ANO
85%
 85%  [ 6 ]
NIE
14%
 14%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 7

Autor Zpráva
Gas Miers

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:25 pm    Předmět: Citovat

terry napsal:
Gas Miers napsal:
A vypadá veľmi dobre... dá sa ľahko hodiť sem odkaz, len má jednu chybu a to, že každý, kto to tu bude čítať, tak tam môže ísť a napísať meno niektorého z nás.

Vážně si myslíš, že to bude někdo z nás kazit a psát výsledkym jiným? Vždyť už nejsme děti… Wink

My deti nie sme, ale fórum nečítajú len zaregistrovaní ľudia. AJ viacerí z normálnej stránky ho čítajú a kľudne sa môže stať, že sem mrkne fanda účiek a vyplní si to párkrát za niekoho a už v tom bude bordel...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:30 pm    Předmět: Citovat

Gas Miers napsal:
My deti nie sme, ale fórum nečítajú len zaregistrovaní ľudia. AJ viacerí z normálnej stránky ho čítajú a kľudne sa môže stať, že sem mrkne fanda účiek a vyplní si to párkrát za niekoho a už v tom bude bordel...

Hehe, tak na to prostě dáme heslo/respektive přístup jen daným lidem, to není žádný problém.

(Já myslel, že tu žijeme v izolaci. Ani mi nedošlo, že to tu může někdo číst, aniž by přispíval Very Happy)
Arbiter

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:35 pm    Předmět: Citovat

terry napsal:
Gas Miers napsal:

Hehe, tak na to prostě dáme heslo/respektive přístup jen daným lidem, to není žádný problém.

(Já myslel, že tu žijeme v izolaci. Ani mi nedošlo, že to tu může někdo číst, aniž by přispíval Very Happy)

Myslím, že je tu spousta oveček, co si to tu pročítá, ale nemůže přispívat, protože jím Alex nepotvrdí účet Very Happy
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:38 pm    Předmět: Citovat

Panove, jednoduse google docs. Nejjednodussi. Nez to vypisovat, takhle to bude v tabulce, vsechna jmena srovnana a staci prakticky zmenit jenom datum vzdycky par dni pred tim zapasem.
Gas Miers

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:41 pm    Předmět: Citovat

Talker napsal:
Panove, jednoduse google docs. Nejjednodussi. Nez to vypisovat, takhle to bude v tabulce, vsechna jmena srovnana a staci prakticky zmenit jenom datum vzdycky par dni pred tim zapasem.

Veď to chystáme cez google formular... test by mal prebiehať počas prípravných zápasov, kedy by sa mohli vychytať muchy a doladiť čo a ako.
Gas Miers

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:42 pm    Předmět: Citovat

terry napsal:
Gas Miers napsal:

otázka je, či sa niekomu bude chcieť pamätať si nejaké ďalšie heslo - lebo ak hej, tak jednoducho všetkým cez SS raz rozpošlem a okrem prezývka tam bude i heslo a bude to bez problémov...
Alex

7050.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:42 pm    Předmět: Citovat

Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:44 pm    Předmět: Citovat

Alex napsal:
Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času.

Rozjíždí se to tady čím dál tím hůř Very Happy Já už ani nepíšu na EF, tady mi ta diskuze stačí. Nejhorší je, že už se tu neřeší jen někdy něco, ale 24/7 všechno.

Co se týče těch GDocs, jde tam nastavit, kdo to může editovat, takže to je jednoduchý.
Gas Miers

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:47 pm    Předmět: Citovat

Alex napsal:

Neboj, to sme ani nechceli ... ja som to aj tak myslel, že by to bolo len pre nás pár "vyvolených", čo tu už sme na odreagovanie, pretože aj tak tu každý pred zápasom píše svoju tipovanú a chcenú zostavu...
Dejv

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:47 pm    Předmět: Citovat

terry napsal:
Alex napsal:

Rozjíždí se to tady čím dál tím hůř Very Happy Já už ani nepíšu na EF, tady mi ta diskuze stačí. Nejhorší je, že už se tu neřeší jen někdy něco, ale 24/7 všechno.

Co se týče těch GDocs, jde tam nastavit, kdo to může editovat, takže to je jednoduchý.

Přesně tak, všude všechno... Myslím, že jsme se všichni nechali unést nastálou situací s tolika manažery - tím se pak dostáváme, že Mourinho se řeší v News, Zajímavostech, Spekulacích i v Mourinhovi Very Happy Mělo bychom to nějak utnout a hodit zpátky do kolejí...
Arbiter

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 8:19 pm    Předmět: Citovat

Alex napsal:
Však jsem to s těmi účty nemyslel zlé Wink
Miguel19

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 8:29 pm    Předmět: Citovat

Hlavně že Alex potvrdil mě Cool
Strike

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 8:51 pm    Předmět: Citovat

Je vůbec nějaký dlouholetý fanoušek CFC (před Abramovičem), který by tady účet měl, ale nechodil by sem?
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 9:02 pm    Předmět: Citovat

$trike.Lampard napsal:
Je vůbec nějaký dlouholetý fanoušek CFC (před Abramovičem), který by tady účet měl, ale nechodil by sem?

Už se to tu nedávno řešilo, ale bylo tady tak pět kluků, co tu před lety přispívali, ale už nejsou aktivní.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Archiv - Chelsea FC Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: