Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Mali by ste záujem? |
ANO |
|
85% |
[ 6 ] |
NIE |
|
14% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 7 |
|
Autor |
Zpráva |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | Gas Miers napsal: | A vypadá veľmi dobre... dá sa ľahko hodiť sem odkaz, len má jednu chybu a to, že každý, kto to tu bude čítať, tak tam môže ísť a napísať meno niektorého z nás. |
Vážně si myslíš, že to bude někdo z nás kazit a psát výsledkym jiným? Vždyť už nejsme děti…  |
My deti nie sme, ale fórum nečítajú len zaregistrovaní ľudia. AJ viacerí z normálnej stránky ho čítajú a kľudne sa môže stať, že sem mrkne fanda účiek a vyplní si to párkrát za niekoho a už v tom bude bordel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej

6944.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | My deti nie sme, ale fórum nečítajú len zaregistrovaní ľudia. AJ viacerí z normálnej stránky ho čítajú a kľudne sa môže stať, že sem mrkne fanda účiek a vyplní si to párkrát za niekoho a už v tom bude bordel... |
Hehe, tak na to prostě dáme heslo/respektive přístup jen daným lidem, to není žádný problém.
(Já myslel, že tu žijeme v izolaci. Ani mi nedošlo, že to tu může někdo číst, aniž by přispíval ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arbiter

Založen: 23.7.2008 Příspěvky: 3397 Bydliště: Štramberk 10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | Gas Miers napsal: | My deti nie sme, ale fórum nečítajú len zaregistrovaní ľudia. AJ viacerí z normálnej stránky ho čítajú a kľudne sa môže stať, že sem mrkne fanda účiek a vyplní si to párkrát za niekoho a už v tom bude bordel... |
Hehe, tak na to prostě dáme heslo/respektive přístup jen daným lidem, to není žádný problém.
(Já myslel, že tu žijeme v izolaci. Ani mi nedošlo, že to tu může někdo číst, aniž by přispíval ) |
Myslím, že je tu spousta oveček, co si to tu pročítá, ale nemůže přispívat, protože jím Alex nepotvrdí účet  _________________ José Mourinho - SPECIAL. GENIUS. LEGEND. ONE OF US! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Panove, jednoduse google docs. Nejjednodussi. Nez to vypisovat, takhle to bude v tabulce, vsechna jmena srovnana a staci prakticky zmenit jenom datum vzdycky par dni pred tim zapasem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Talker napsal: | Panove, jednoduse google docs. Nejjednodussi. Nez to vypisovat, takhle to bude v tabulce, vsechna jmena srovnana a staci prakticky zmenit jenom datum vzdycky par dni pred tim zapasem. |
Veď to chystáme cez google formular... test by mal prebiehať počas prípravných zápasov, kedy by sa mohli vychytať muchy a doladiť čo a ako. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | Gas Miers napsal: | My deti nie sme, ale fórum nečítajú len zaregistrovaní ľudia. AJ viacerí z normálnej stránky ho čítajú a kľudne sa môže stať, že sem mrkne fanda účiek a vyplní si to párkrát za niekoho a už v tom bude bordel... |
otázka je, či sa niekomu bude chcieť pamätať si nejaké ďalšie heslo - lebo ak hej, tak jednoducho všetkým cez SS raz rozpošlem a okrem prezývka tam bude i heslo a bude to bez problémov... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej

6944.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času. |
Rozjíždí se to tady čím dál tím hůř Já už ani nepíšu na EF, tady mi ta diskuze stačí. Nejhorší je, že už se tu neřeší jen někdy něco, ale 24/7 všechno.
Co se týče těch GDocs, jde tam nastavit, kdo to může editovat, takže to je jednoduchý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času. |
Neboj, to sme ani nechceli ... ja som to aj tak myslel, že by to bolo len pre nás pár "vyvolených", čo tu už sme na odreagovanie, pretože aj tak tu každý pred zápasom píše svoju tipovanú a chcenú zostavu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejv

10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | Alex napsal: | Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času. |
Rozjíždí se to tady čím dál tím hůř Já už ani nepíšu na EF, tady mi ta diskuze stačí. Nejhorší je, že už se tu neřeší jen někdy něco, ale 24/7 všechno.
Co se týče těch GDocs, jde tam nastavit, kdo to může editovat, takže to je jednoduchý. |
Přesně tak, všude všechno... Myslím, že jsme se všichni nechali unést nastálou situací s tolika manažery - tím se pak dostáváme, že Mourinho se řeší v News, Zajímavostech, Spekulacích i v Mourinhovi Mělo bychom to nějak utnout a hodit zpátky do kolejí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arbiter

Založen: 23.7.2008 Příspěvky: 3397 Bydliště: Štramberk 10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Já tipovat nebudu, stačí mi Fantasy. A účty opravdu potvrzovat každému nebudu, pak bychom to tu měli nečitelné. Už teď přibývá příspěvek skoro každou minutu a bere to kus času. | Však jsem to s těmi účty nemyslel zlé  _________________ José Mourinho - SPECIAL. GENIUS. LEGEND. ONE OF US! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miguel19
10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Hlavně že Alex potvrdil mě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strike
10000.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Je vůbec nějaký dlouholetý fanoušek CFC (před Abramovičem), který by tady účet měl, ale nechodil by sem? _________________ KEEP CALM AND FOLLOW CHELSEA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej

6944.0 points
|
Zaslal: po květen 20, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
$trike.Lampard napsal: | Je vůbec nějaký dlouholetý fanoušek CFC (před Abramovičem), který by tady účet měl, ale nechodil by sem? |
Už se to tu nedávno řešilo, ale bylo tady tak pět kluků, co tu před lety přispívali, ale už nejsou aktivní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|