|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jak jste spokojeni s výběrem? |
Jsem nadšený |
|
10% |
[ 2 ] |
Spokojenost |
|
10% |
[ 2 ] |
Nic lepšího k dispozici nebylo |
|
15% |
[ 3 ] |
Nespokojenost |
|
63% |
[ 12 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
|
Autor |
Zpráva |
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 7632 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: út květen 28, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | Najhoršie je, že Neapolu fandím - teda aby som to upresnil, len tak, že pozerám výsledky, pretože tam hraje Hamšík a určite nie viac ako Chelsea, to Neapol som do príchodu Hamšíka "nepoznal" a nesledoval a teraz keď tam je Benitéz, tak neviem, čo im mám priať... |
Aby Hamšík přestoupil
Á propos, chtěli byste ho k nám? Jeden čas se o něm spekulovalo. Ale už pro něj asi není místo, co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strike
10000.0 points
|
Zaslal: út květen 28, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
Hamšíka nebrat, místo by u nás neměl a navíc mě osobně je extrémně nesympatický. Samozřejmě neberu nikomu to, že ho může mít někdo rád. Můj oblíbenec je taky Cristiano a spousta lidí ho nemusí
Jinak k Benítezovi: myslím si o něm to, co na začátku když přicházel i to, když ještě koučoval Scousery. Takže postoj k němu pořád stejný. Udělal až na MS klubů to co musel a vypadnul - když už jsme jej museli dotáhnout, tak ideální scénář. Každopádně nechápu jak někdo vůbec mohl uvažovat nad tím, že by tady mohl zůstat. Jak už jsem psal několika dny, radši dám 20mil za Mourinha, než tady trpět dál toho blbečka. _________________ KEEP CALM AND FOLLOW CHELSEA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ja Hamšíkovi fandím, lebo je slovák, a veľa takých ako je on nemáme, ale asi by som ho do Chelsea nechcel - nemám rád hráčov, čo dajú viac na účes a tetovania, než na bojovnosť... ale bol by som rád, keby prestúpil do nejakého lepšieho klubu - buď v španielsku alebo v anglicku, nech sa ukáže, čo v ňom naozaj je. Ale na druhej strane chápem aj jeho oddanosť neapolu kiež by bolo viac takých verných hráčov. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arbiter

Založen: 23.7.2008 Příspěvky: 3397 Bydliště: Štramberk 10000.0 points
|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | Ja Hamšíkovi fandím, lebo je slovák, a veľa takých ako je on nemáme, ale asi by som ho do Chelsea nechcel - nemám rád hráčov, čo dajú viac na účes a tetovania, než na bojovnosť... ale bol by som rád, keby prestúpil do nejakého lepšieho klubu - buď v španielsku alebo v anglicku, nech sa ukáže, čo v ňom naozaj je. Ale na druhej strane chápem aj jeho oddanosť neapolu kiež by bolo viac takých verných hráčov. |
Takový Meireles to měl vyrovnané, byl to neskutečný bojovník, ale pokérovaný byl odshora až dolu...  _________________ José Mourinho - SPECIAL. GENIUS. LEGEND. ONE OF US! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|