Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Diskuze o hráčích prvního týmu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 250, 251, 252  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Informace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FairCop



Založen: 14.8.2007
Příspěvky: 10847

7400.0 points

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2020 12:32 pm    Předmět: .. Citovat

Tak já úplně přesně nevím, co je myšleno tou vítěznou mentalitou a jestli tím autor míní to, co chtěl přesně říci.

Mount byl v kategorii, která de facto vítězila stále napříč různými soutěžemi a postupem mnoha let. Myslím si, že z tohoto úhlu pohledu se ta vítězná mentalita budovala u všech hráčů Akademie.

Možná, že ta slova o odhodlání, lze vnímat i jako vyjádření k té velké pracovitosti přímo na hřišti například v osobních soubojích. Shodou okolností už jsem to tady psal před pár dny, on Mason byl v juniorce vnímán a brán jako velmi technický a hravý typ hráče, který byl "ne-anglický".

Že byli rodiče v jeho dětství pragmatici a on byl odhodlaný zůstat v klubu může odkazovat na spoustu věcí. Pořád je to v 15ti ještě dítě a nechtít se stěhovat a přijít o kamarády může mít mnoho důvodů, nejen lví zarputilost ve snaze vyhrát s Chelsea trofeje Smile

Ale ať už je to jakkoliv, tak je zřejmé, že Mason patří mezi hráče, kteří mají odhodlání, nepodceňuje tréninky, stravu ... příkladný profík.

A moc mě těší, co jsem četl o CHO, který si prý taky platí osobního kouče a nevím, co nebo koho si platí James, ale tam to taky funguje výborně Very Happy
_________________
John Terry - Captain, Leader, Legend

Tammy Abraham - I´m over the Moon!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker



Založen: 8.2.2012
Příspěvky: 7792

10000.0 points

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2020 8:15 am    Předmět: Citovat

Clean sheets by Chelsea goalkeepers since the start of last season:

Kepa 10
Mendy 9
Caballero 4


Zajímavá statistika... Very Happy
_________________
Guuus Hidiiiiink!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alex



Založen: 13.8.2007
Příspěvky: 13340

7050.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 9:29 am    Předmět: Citovat

Petr Čech se vrací do brány. V pondělí nastoupí proti Tottenhamu za rezervní tým.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ondrej



Založen: 14.8.2007
Příspěvky: 5263

6944.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 10:28 am    Předmět: Citovat

Zajímala by mě jediná věc – zda jde do té brány i proto, že chce prostě chytat. Že si v klubu řekli, že jakmile se objeví logická příležitost, tak tam prostě půjde, protože mu to chybí Smile Jinak podle toho, co říkají všichni, kdo s ním pracují, asi určitě ostudu neudělá. A níže vysvětlení z The Athletic, proč vůbec do té brány jde.

Why is Cech playing?
There are several factors at play. Lucas Bergstrom, the team’s regular goalkeeper, played for the Under-18 side on Saturday and Chelsea do not want the Finn playing two games in the space of 48 hours.

Croatian goalkeeper Karlo Ziger could theoretically step in, but the 19-year-old is currently part of the first-team bubble, and Chelsea would rather he remain with Lampard’s squad than leave to play in the game and then have to be tested for COVID-19 before re-entering next week. Cech is also part of that first-team bubble, but a source told The Athletic that Chelsea currently regard Ziger as above Cech in the senior goalkeeper pecking order.

Less clear is why Sami Tlemcani, the French goalkeeper Chelsea signed from Paris FC in October, was not called upon to play in one of the two matches, with Bergstrom playing the other. Also relevant is that if Cech is ever required to step in for the Chelsea first team, the club believe it would be beneficial for him to have tasted some recent competitive action.

Neil Bath, Chelsea’s head of youth development, is understood to be the person who suggested that Cech should play in Monday's game.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker



Založen: 8.2.2012
Příspěvky: 7792

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 3:00 pm    Předmět: Citovat

Jinak jak byste postavili sestavu v následujících zápasech (především Wolves), pokud by křídla opět nebyla k dispozici?

Podle mého máme pár možností
1) zkusit to znova stejně a doufat, že Havertz pochopí, že pokud má tým modré dresy, tak není automaticky s ním.
2) Diamant ve stylu Kante-Mount-Gilmour/Kova-Havertz/Mount a před nimi dvojice Werner-Tammy/Giroud - je otázka, nakolik by to byla změna, protože Havertz na pozici křídla stejně kašlal a Timo se stahoval taky doprostřed, takže to ve výsledku diamant byl už teď.
3) 3-5-2 s tím, že prostě přetížíme střed pole.
4) Nasadíme Anjorina na křídlo, respektive vytáhneme nějakého mlaďocha z juniorky, který to zahraje slušně a odmaká to.
_________________
Guuus Hidiiiiink!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blade115



Založen: 12.8.2011
Příspěvky: 4146

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 3:53 pm    Předmět: Citovat

Nezlob se, ale ten hejt na Havertze je výsostně trapný. Borec byl do zranění produktivní a hrál dobře, pak má výjimečně těžký průběh covidu, přesto se dá nad očekváání brzy dohromady, abychom měli koho hrát, ale tady dostává nátěr, že na to sere... Nehraje teď moc dobře, ale osobně to přisuzuju spíš té chybějící kondici, únavě těla po boji s virem a málo prostoru na regeneraci, když se teď non stop hraje 2x do týdne. Otázka je spíš, jestli by ho Lampard měl stavět, pokud není ještě 100% ve formě. Ale to je asi zas dáno tím, že prostě chybí sklenění Ziyech s CHO. Hádám, že s Havertzem na křídle primárně nepočítá a je to spíš z nouze.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker



Založen: 8.2.2012
Příspěvky: 7792

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 4:26 pm    Předmět: Citovat

blade115 napsal:


Před covidem hrál slušně, ne nějak extra dobře. Kovačič byl lepší, Mount také. A "nehraje moc dobře" je dost slabé slovo, jeho včerejší výkon byl naprosto tragický. V současné sezoně zatím nejslabší záložník i před covidem. Souhlasím s tím, že by ho Lampard neměl stavět, ať se dá dokupy a nabírá fyzičku pomalu.

Co se týče toho "produktivní", tak má 1 gol a 2 asistence v lize, což je slušné, ale žádný zázrak. Vzhledem k minimálnímu přínosu ve hře jinak je to prostě málo za mě.

Já doufám, že se výrazně zlepší, protože lepší výkony než tohle bych čekal i od Gallaghera, ne od posily za 70 mega. Jinak co se týče toho, že by se na křídle nevyužíval, tak se před přestupem prodávalo (neříkám, že tady), že je to extrémně variabilní hráč, který ti zahraje kdekoliv v záloze, na hrotu i na pravém křídle... Wink
_________________
Guuus Hidiiiiink!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vitasrp



Založen: 25.8.2007
Příspěvky: 1590

9697.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 5:33 pm    Předmět: Citovat

Sorry, ale Kovačič fakt lepší nebyl, začátek sezóny měl příšerný a nějakým způsobem se chytil až v utkání proti Sheffieldu, když nastoupil místo Havertze na tom postu pravého středního záložníka.

A hodnotit toho hráče na základě svýho nejhoršího výkonu v sezóně, kdy byl fakt k uzoufání, a na základě toho stavět nějaký obecný hodnocení toho fotbalisty, to mi nepřijde moc moudrý (děláš to na eurofotbalu). Však takhle bych mohl vzít i výkon Tammyho Abrahama loni na Leicesteru (hrál zraněný, takže nebyl stoprocentně ready, čili pravděpodobně jako Havertz teďka) a na základě toho tvrdit, jaká je to lopata, která se v šanci neumí trefit do míče.

Třeba Havertz proti Crystal Palace i Southamptonu ukazoval, že má výborný přebrání míče pod tlakem, má přehled o tom, kdo a z jaké strany ho napadá, a když k tomu přidá i solidní techniku a první dotek, tak je pak schopen hned při zpracování vyřadit napadajícího hráče ze hry a v podstatě tak prolomit presink soupeře.

Jako fajn, včera byl fakt hrůzostrašný, o tom se ani není třeba vůbec bavit. Ale taky není potřeba hned zapomínat a tvrdit, jak je od začátku ze všech záložníků nejhorší, hnedka zapomenout, co předváděl třeba takový Kovačič na West Bromu atd.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker



Založen: 8.2.2012
Příspěvky: 7792

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 5:50 pm    Předmět: Citovat

vitasrp napsal:


Já přiznávám, že jsem zaujatý, vůči Havertzovi si úspěšně pěstuji podobnou averzi, jako vůči Willianovi. Very Happy Takže by bylo fajn, kdyby začal hrát slušně, protože ty dosavadní výkony byly (kromě LC) tak možná akceptovatelné.
_________________
Guuus Hidiiiiink!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vitasrp



Založen: 25.8.2007
Příspěvky: 1590

9697.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 6:28 pm    Předmět: Citovat

Nebo by možná bylo fajn, kdybys nebyl zaujatý a nepřibarvoval sis věci tak, aby ti to sedělo, viz Kovačič byl v úvodu sezóny lepší jak Havertz.

A možná by to taky chtělo trochu trpělivosti a nadhledu, je mu přece jenom 21! let, a ačkoliv stál raketu, nemělo by se na to zapomínat. Holt třeba nebude takovým přínosem v prvních 9 měsících svýho angažmá a bude mu trvat, než se aklimatizuje, přizpůsobí a celkově si to v jeho podání sedne.

Jako kritizovat výkony, který si kritiku zaslouží, to je naprosto normální, ale to přehánění je trochu zbytečný a jsou to klasický nesmyslný závěry po 3 měsících novýho hráče (výkřiky ve stylu pošlete ho pryč a vezměte radši Gallaghera).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FairCop



Založen: 14.8.2007
Příspěvky: 10847

7400.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 6:39 pm    Předmět: Citovat

Talker napsal:
vitasrp napsal:


Já přiznávám, že jsem zaujatý, vůči Havertzovi si úspěšně pěstuji podobnou averzi, jako vůči Willianovi. Very Happy Takže by bylo fajn, kdyby začal hrát slušně, protože ty dosavadní výkony byly (kromě LC) tak možná akceptovatelné.


Já osobně to vůbec nechápu, podobnou radost má hromada lidí na Twitteru, kdy se baví tím, že považují Mounta za úplnou sračku a zbytečného hráče pro Chelsea.

Tihle lidi jsou k smíchu nejen v době, kdy se Mountovi daří, ale jsou k smíchu i když mu to nejde.

Já popravdě ani nebudu koukat na komentáře ke včerejšímu zápasu, za mě velké zklamání a tak se v tom nechci rýpat.

Tvé póze nerozumím, především když vím, že není dána jen výkony, ale byla už při podpisu smlouvy a teď ty výkony jen "hrají do karet".

Já jeho špatné výkony neomlouvám, ale jaký má smysl vést férovou debatu o něm s někým, kdo otevřeně říká a radostně říká, že pracuje na tom, aby ho prostě neměl rád. Já jsem to paradoxně chápal u Williana, který od začátku byl žoldák, který se s angličtinou moc nesral a celé roky nepřekročil vlastní stín. Ale u introvertního kluka, který se snaží co nejlépe zapadnout, zvyknout si na nové město, klub i ligu, to moc dobře nechápu.

Navíc, pokud je to pravda, tak ten kluk mohl na rady lékařů zůstat na marodce ještě déle. Kdo sleduje například F1, tak může porovnat třeba s Lewisem Hamiltonem, který se vracel po covidu k poslednímu závodu a kvalifikací se dle vlastních slov protrápil a dokonce se zvažovalo, že do závodu vůbec nenastoupí, jak se cítil fyzicky úplně mimo (a chyběl jediný závod, takže pauza necelé 2 týdny).

Nebo se stačí podívat na Kovačiče a jeho první adaptační sezónu, která byla děsivá - rok na to jeden z nejlepších hráčů v kádru a to v ideálním sportovním věku, vicemistr světa, žádný nováček.
_________________
John Terry - Captain, Leader, Legend

Tammy Abraham - I´m over the Moon!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker



Založen: 8.2.2012
Příspěvky: 7792

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 7:04 pm    Předmět: Citovat

FairCop napsal:


Tak já si ji nepěstuji cíleně, jen říkám, že ve mně roste - nechtěl jsem ho tady, nakonec přišel za obrovské peníze. První výkony nemastné/neslané, následně šílený hype po zápase v LC, pak slušné výkony, ale nic extra.

Co se týče nějakého Williana, tak tam to bylo úplně stejné, jako s Havertzem - jeho jsem hejtoval už předtím, než přestoupil, neměl jsem ho rád ještě předtím, než přišel. A on mi to usnadňoval 7 průměrných let. Budu rád, když mi Havertz zavře hubu, bude hrát dobře a já nebudu mít dalšího Williana, ale budu tu mít skvělého hráče, který nás potáhne. To prostě nemám zatím - mám tu hráče za velké prachy, kterého jsem nechtěl, o kterém jsem si myslel, že ho nepotřebujeme a ještě nehraje nic extra.
_________________
Guuus Hidiiiiink!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FairCop



Založen: 14.8.2007
Příspěvky: 10847

7400.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 7:43 pm    Předmět: Citovat

Talker napsal:
FairCop napsal:


Tak já si ji nepěstuji cíleně, jen říkám, že ve mně roste - nechtěl jsem ho tady, nakonec přišel za obrovské peníze. První výkony nemastné/neslané, následně šílený hype po zápase v LC, pak slušné výkony, ale nic extra.

Co se týče nějakého Williana, tak tam to bylo úplně stejné, jako s Havertzem - jeho jsem hejtoval už předtím, než přestoupil, neměl jsem ho rád ještě předtím, než přišel. A on mi to usnadňoval 7 průměrných let. Budu rád, když mi Havertz zavře hubu, bude hrát dobře a já nebudu mít dalšího Williana, ale budu tu mít skvělého hráče, který nás potáhne. To prostě nemám zatím - mám tu hráče za velké prachy, kterého jsem nechtěl, o kterém jsem si myslel, že ho nepotřebujeme a ještě nehraje nic extra.


Tak to jsem slovo "pěstuji si" špatně pochopil.

Každopádně já tě rozhodně nebudu o ničem přesvědčovat, Chelsea sleduješ stejně jak já, ty tiskovky sleduješ, videa taky, rozhovory čteš, pokud ti z toho vychází Havertz naroveň s Willianem tak fair enough.

Každopádně jsi to napsal přesně, stal hromadu peněz a ještě větší hromadu nás bude stát na výplatách. Tenhle nákup jde za Lampardem a Čechem, kteří ho lanařili. Já si myslím, že je na velké soudy a velká prohlášení daleko a je podivné, že se to otevírá v době, kdy se frajer vrací po nemoci, která ho měla údajně fyzicky pořádně srazit na kolena - nevím proč jsem předtím nikdy nečetl, jak si ho Kovačič maže na chleba a jak je Mount dramaticky před ním - když naopak v Anglii řešili kritiku tohodle kluka (podobně nesmyslnou).
_________________
John Terry - Captain, Leader, Legend

Tammy Abraham - I´m over the Moon!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dixks



Založen: 15.8.2007
Příspěvky: 3006
Bydliště: Praha
3900.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 8:19 pm    Předmět: Citovat

Tak je to velké jméno za velké prachy, je normální že očekávání jsou obrovská a bude vyvolávat rozpory mezi fanoušky. Ne každý ho chtěl a on svými výkony dává munici těm, kteří o něm pochybovali. Normálka, já jsem z něj taky doposavad z jeho výkonu zklamanej. Talkera chápu, byť si myslím, že trošku trpělivosti by neškodilo. Wink Nebo dopadneš jako Blade se Sarrim. Co příspěvek, to hate. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker



Založen: 8.2.2012
Příspěvky: 7792

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2020 8:53 pm    Předmět: Citovat

dixks napsal:
Tak je to velké jméno za velké prachy, je normální že očekávání jsou obrovská a bude vyvolávat rozpory mezi fanoušky. Ne každý ho chtěl a on svými výkony dává munici těm, kteří o něm pochybovali. Normálka, já jsem z něj taky doposavad z jeho výkonu zklamanej. Talkera chápu, byť si myslím, že trošku trpělivosti by neškodilo. Wink Nebo dopadneš jako Blade se Sarrim. Co příspěvek, to hate. Very Happy


Třeba se mi to podaří dostat ze systému a on tomu pomůže dobrými výkony... Very Happy
_________________
Guuus Hidiiiiink!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Informace Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 250, 251, 252  Další
Strana 200 z 252

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com