Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Everton - Chelsea
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Zápasy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2022 8:48 pm    Předmět: Citovat

steiner napsal:
BTW, Mount s Havertzem naprosto ostudné výkony. Mount, pokud chce být někdy přirovnáván k TOP hráčům, tak podobné výkony mít prostě nesmí. Hlavně pokud by chtěl být třeba kapitánem. Dnes to byla vyložena ostuda. Není chudák zase unavený po náročné přípravě? 😉

Ty jsi strašně vtipná figurka.

Vybereš si zrovna Mounta jen proto, abys ze mě dostal hádku nebo se mě snažil vytočit... Very Happy Dneska bylo na hřišti 8 špatných hráčů, ale jdeš po jednom. Wink

K tomu ti řeknu jen tolik, že takový Hazard měl sezonu, kdy byl úplně k hovnu a stále je považován za jednoho z nejlepších hráčů, kteří za tento klub hráli. A to nebyl jeden zápas, ale většina sezony, kdy byl úplně k hovnu. Wink
vitasrp

9697.0 points

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2022 9:28 pm    Předmět: Citovat

steiner napsal:
BTW, Mount s Havertzem naprosto ostudné výkony. Mount, pokud chce být někdy přirovnáván k TOP hráčům, tak podobné výkony mít prostě nesmí. Hlavně pokud by chtěl být třeba kapitánem. Dnes to byla vyložena ostuda. Není chudák zase unavený po náročné přípravě? 😉

Wtf? I Lampard, Drogba nebo Terry měli zápasy, kdy byli na pěst a hráli úplně hrozně. To k tomu prostě patří, nikdo není každý zápas skvělej, to prostě nejde.

Nakonec to není o tom, jestli seš v pěti zápasech v sezóně úplně k hovnu, ale co v těch zbylých 45 duelech dokážeš udělat. A Mount už tři sezóny dokazuje, že toho zvládne opravdu hodně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Georgewon

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2022 5:43 am    Předmět: Citovat

Talker napsal:
steiner napsal:
Výkon nic moc. Ale soupeř na tom byl obdobně.

Hele Everton asi neměl úplně ambice nás rozcupovat. My bychom je měli mít. Very Happy

Z tohoto pohledu Everton velmi solidní výkon, kdy nebýt jednoho stupidního faulu jejich obránce by klidně mohli brát bod, ne-li víc. Protože my měli všehovšudy jednu další velkou šanci za zápas (kterou nám přihrál druhý jejich obránce na Cucu).

Ale to ses díval dost špatně. Kouč Evertonu nastavil dost přizdisráčskou taktiku, která ovlivnila i hru druhého týmu. My samozřejmě musíme být mnohem lepší, ale chválit soupeře za to, že zalezl a spoléhal víceméně na štěstí, fakt není na místě. Zvlášť když jsme teda tak strašně tragický tým.

Možná ne super šancí, ale nedotažených příležitostí jsme měli podstatně víc. K tomu šestnáct rohů. A i ten faul bagatelizuješ. Chilwell byl už před gólmanem, chystal se střílet. Mohl z toho být gól tak jako tak. Suma sumárum možná jsme byli hrozní, ale furt lepší než soupeř. Proto bereme tři body a Everton má prd.
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2022 7:10 am    Předmět: Citovat

Georgewon napsal:

Ale to ses díval dost špatně. Kouč Evertonu nastavil dost přizdisráčskou taktiku, která ovlivnila i hru druhého týmu. My samozřejmě musíme být mnohem lepší, ale chválit soupeře za to, že zalezl a spoléhal víceméně na štěstí, fakt není na místě. Zvlášť když jsme teda tak strašně tragický tým.

Možná ne super šancí, ale nedotažených příležitostí jsme měli podstatně víc. K tomu šestnáct rohů. A i ten faul bagatelizuješ. Chilwell byl už před gólmanem, chystal se střílet. Mohl z toho být gól tak jako tak. Suma sumárum možná jsme byli hrozní, ale furt lepší než soupeř. Proto bereme tři body a Everton má prd.[/quote]

Hele Everton nemá letos asi moc ambice hrát otevřený fotbal proti špičce. Tohle nebyl souboj 2 týmů o LM/titul, tohle byl souboj týmu, který bojoval o udržení (a asi bude i letos) s týmem, co postoupil do LM a má ambice postoupit znova, ne-li hrát o titul. Z tohoto pohledu předvedl Everton více, než se od nich čekalo. Každopádně z toho jsou 3 body pro nás, což je důležité.

Co se týče faulu, tak už ho tam blokoval jiný obránce, takže jo, byla by z toho velká šance, ale žádná jistota. O rozích jsem mluvil, prakticky naše největší šance byla modlit se, aby sebou někdo plácnul ve vápně či jeho okolí nebo abychom skorovali z rohu.

Ono i ten Everton tam pár šancí měl (asi největší, kdy propadl Mendy a zakončovali z penaltového puntíku), takže z mého pohledu hodně vyrovnaný zápas.
steiner

7366.0 points

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2022 10:06 am    Předmět: Citovat

Talker napsal:
steiner napsal:

Ty jsi strašně vtipná figurka.

Vybereš si zrovna Mounta jen proto, abys ze mě dostal hádku nebo se mě snažil vytočit... Very Happy Dneska bylo na hřišti 8 špatných hráčů, ale jdeš po jednom. Wink

K tomu ti řeknu jen tolik, že takový Hazard měl sezonu, kdy byl úplně k hovnu a stále je považován za jednoho z nejlepších hráčů, kteří za tento klub hráli. A to nebyl jeden zápas, ale většina sezony, kdy byl úplně k hovnu. Wink

Já zmínil jako nejhorší hned 2. Wink A slabých bylo hodně hráčů, ale tihle dva byli o parník nejhorší.
steiner

7366.0 points

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2022 10:11 am    Předmět: Citovat

vitasrp napsal:
steiner napsal:

Wtf? I Lampard, Drogba nebo Terry měli zápasy, kdy byli na pěst a hráli úplně hrozně. To k tomu prostě patří, nikdo není každý zápas skvělej, to prostě nejde.

Nakonec to není o tom, jestli seš v pěti zápasech v sezóně úplně k hovnu, ale co v těch zbylých 45 duelech dokážeš udělat. A Mount už tři sezóny dokazuje, že toho zvládne opravdu hodně.

Obecně souhlasím, že špatné zápasy se týkali i všech výše zmíněných hráčů. Nicméně spíš hlavně DD. Lamps a Terry vynikali právě v tom, že těch slabých zápasů moc neměli a pokud, tak rozhodně nebyli nejslabším článkem týmu. Mount těchto mizerných zápasů má na můj vkus až moc. Pokud bude hrát 45 zápasů v pohodě a 5 slabých, pak OK. Zatím se tomu ani neblíží. Za mě pořád musí přidat a takto mizerných zápasů se musí vyvarovat. Celkem jsem zvědavý, jestli takto mizerný výkon bude mít třeba Gallagher.
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2022 11:04 am    Předmět: Citovat

steiner napsal:

Obecně souhlasím, že špatné zápasy se týkali i všech výše zmíněných hráčů. Nicméně spíš hlavně DD. Lamps a Terry vynikali právě v tom, že těch slabých zápasů moc neměli a pokud, tak rozhodně nebyli nejslabším článkem týmu. Mount těchto mizerných zápasů má na můj vkus až moc. Pokud bude hrát 45 zápasů v pohodě a 5 slabých, pak OK. Zatím se tomu ani neblíží. Za mě pořád musí přidat a takto mizerných zápasů se musí vyvarovat. Celkem jsem zvědavý, jestli takto mizerný výkon bude mít třeba Gallagher.

Předpokládám, že se bavíme o Lampardovi v Chelsea, tj na vrcholu kariéry, kdy mu bylo 24+ a ještě později, stejně tak u Terryho? Zapomínáš, že je to stále jeden z nejmladších hráčů na trávníku za nás a je mimo stoperů asi nejvíce konzistentní hráč posledních 3 let.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Zápasy Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: