|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: so srpen 06, 2022 8:48 pm Předmět: |
|
|
steiner napsal: | BTW, Mount s Havertzem naprosto ostudné výkony. Mount, pokud chce být někdy přirovnáván k TOP hráčům, tak podobné výkony mít prostě nesmí. Hlavně pokud by chtěl být třeba kapitánem. Dnes to byla vyložena ostuda. Není chudák zase unavený po náročné přípravě? 😉 |
Ty jsi strašně vtipná figurka.
Vybereš si zrovna Mounta jen proto, abys ze mě dostal hádku nebo se mě snažil vytočit... Dneska bylo na hřišti 8 špatných hráčů, ale jdeš po jednom.
K tomu ti řeknu jen tolik, že takový Hazard měl sezonu, kdy byl úplně k hovnu a stále je považován za jednoho z nejlepších hráčů, kteří za tento klub hráli. A to nebyl jeden zápas, ale většina sezony, kdy byl úplně k hovnu.  _________________ Guuus Hidiiiiink! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vitasrp
9697.0 points
|
Zaslal: so srpen 06, 2022 9:28 pm Předmět: |
|
|
steiner napsal: | BTW, Mount s Havertzem naprosto ostudné výkony. Mount, pokud chce být někdy přirovnáván k TOP hráčům, tak podobné výkony mít prostě nesmí. Hlavně pokud by chtěl být třeba kapitánem. Dnes to byla vyložena ostuda. Není chudák zase unavený po náročné přípravě? 😉 |
Wtf? I Lampard, Drogba nebo Terry měli zápasy, kdy byli na pěst a hráli úplně hrozně. To k tomu prostě patří, nikdo není každý zápas skvělej, to prostě nejde.
Nakonec to není o tom, jestli seš v pěti zápasech v sezóně úplně k hovnu, ale co v těch zbylých 45 duelech dokážeš udělat. A Mount už tři sezóny dokazuje, že toho zvládne opravdu hodně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 8419 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: ne srpen 07, 2022 5:43 am Předmět: |
|
|
Talker napsal: | steiner napsal: | Výkon nic moc. Ale soupeř na tom byl obdobně. |
Hele Everton asi neměl úplně ambice nás rozcupovat. My bychom je měli mít.
Z tohoto pohledu Everton velmi solidní výkon, kdy nebýt jednoho stupidního faulu jejich obránce by klidně mohli brát bod, ne-li víc. Protože my měli všehovšudy jednu další velkou šanci za zápas (kterou nám přihrál druhý jejich obránce na Cucu). |
Ale to ses díval dost špatně. Kouč Evertonu nastavil dost přizdisráčskou taktiku, která ovlivnila i hru druhého týmu. My samozřejmě musíme být mnohem lepší, ale chválit soupeře za to, že zalezl a spoléhal víceméně na štěstí, fakt není na místě. Zvlášť když jsme teda tak strašně tragický tým.
Možná ne super šancí, ale nedotažených příležitostí jsme měli podstatně víc. K tomu šestnáct rohů. A i ten faul bagatelizuješ. Chilwell byl už před gólmanem, chystal se střílet. Mohl z toho být gól tak jako tak. Suma sumárum možná jsme byli hrozní, ale furt lepší než soupeř. Proto bereme tři body a Everton má prd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: ne srpen 07, 2022 7:10 am Předmět: |
|
|
Ale to ses díval dost špatně. Kouč Evertonu nastavil dost přizdisráčskou taktiku, která ovlivnila i hru druhého týmu. My samozřejmě musíme být mnohem lepší, ale chválit soupeře za to, že zalezl a spoléhal víceméně na štěstí, fakt není na místě. Zvlášť když jsme teda tak strašně tragický tým.
Možná ne super šancí, ale nedotažených příležitostí jsme měli podstatně víc. K tomu šestnáct rohů. A i ten faul bagatelizuješ. Chilwell byl už před gólmanem, chystal se střílet. Mohl z toho být gól tak jako tak. Suma sumárum možná jsme byli hrozní, ale furt lepší než soupeř. Proto bereme tři body a Everton má prd.[/quote]
Hele Everton nemá letos asi moc ambice hrát otevřený fotbal proti špičce. Tohle nebyl souboj 2 týmů o LM/titul, tohle byl souboj týmu, který bojoval o udržení (a asi bude i letos) s týmem, co postoupil do LM a má ambice postoupit znova, ne-li hrát o titul. Z tohoto pohledu předvedl Everton více, než se od nich čekalo. Každopádně z toho jsou 3 body pro nás, což je důležité.
Co se týče faulu, tak už ho tam blokoval jiný obránce, takže jo, byla by z toho velká šance, ale žádná jistota. O rozích jsem mluvil, prakticky naše největší šance byla modlit se, aby sebou někdo plácnul ve vápně či jeho okolí nebo abychom skorovali z rohu.
Ono i ten Everton tam pár šancí měl (asi největší, kdy propadl Mendy a zakončovali z penaltového puntíku), takže z mého pohledu hodně vyrovnaný zápas. _________________ Guuus Hidiiiiink! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
steiner
Založen: 14.8.2007 Příspěvky: 15070 Bydliště: Brno 7366.0 points
|
Zaslal: ne srpen 07, 2022 10:06 am Předmět: |
|
|
Talker napsal: | steiner napsal: | BTW, Mount s Havertzem naprosto ostudné výkony. Mount, pokud chce být někdy přirovnáván k TOP hráčům, tak podobné výkony mít prostě nesmí. Hlavně pokud by chtěl být třeba kapitánem. Dnes to byla vyložena ostuda. Není chudák zase unavený po náročné přípravě? 😉 |
Ty jsi strašně vtipná figurka.
Vybereš si zrovna Mounta jen proto, abys ze mě dostal hádku nebo se mě snažil vytočit... Dneska bylo na hřišti 8 špatných hráčů, ale jdeš po jednom.
K tomu ti řeknu jen tolik, že takový Hazard měl sezonu, kdy byl úplně k hovnu a stále je považován za jednoho z nejlepších hráčů, kteří za tento klub hráli. A to nebyl jeden zápas, ale většina sezony, kdy byl úplně k hovnu.  |
Já zmínil jako nejhorší hned 2. A slabých bylo hodně hráčů, ale tihle dva byli o parník nejhorší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
steiner
Založen: 14.8.2007 Příspěvky: 15070 Bydliště: Brno 7366.0 points
|
Zaslal: ne srpen 07, 2022 10:11 am Předmět: |
|
|
vitasrp napsal: | steiner napsal: | BTW, Mount s Havertzem naprosto ostudné výkony. Mount, pokud chce být někdy přirovnáván k TOP hráčům, tak podobné výkony mít prostě nesmí. Hlavně pokud by chtěl být třeba kapitánem. Dnes to byla vyložena ostuda. Není chudák zase unavený po náročné přípravě? 😉 |
Wtf? I Lampard, Drogba nebo Terry měli zápasy, kdy byli na pěst a hráli úplně hrozně. To k tomu prostě patří, nikdo není každý zápas skvělej, to prostě nejde.
Nakonec to není o tom, jestli seš v pěti zápasech v sezóně úplně k hovnu, ale co v těch zbylých 45 duelech dokážeš udělat. A Mount už tři sezóny dokazuje, že toho zvládne opravdu hodně. |
Obecně souhlasím, že špatné zápasy se týkali i všech výše zmíněných hráčů. Nicméně spíš hlavně DD. Lamps a Terry vynikali právě v tom, že těch slabých zápasů moc neměli a pokud, tak rozhodně nebyli nejslabším článkem týmu. Mount těchto mizerných zápasů má na můj vkus až moc. Pokud bude hrát 45 zápasů v pohodě a 5 slabých, pak OK. Zatím se tomu ani neblíží. Za mě pořád musí přidat a takto mizerných zápasů se musí vyvarovat. Celkem jsem zvědavý, jestli takto mizerný výkon bude mít třeba Gallagher. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: ne srpen 07, 2022 11:04 am Předmět: |
|
|
steiner napsal: |
Obecně souhlasím, že špatné zápasy se týkali i všech výše zmíněných hráčů. Nicméně spíš hlavně DD. Lamps a Terry vynikali právě v tom, že těch slabých zápasů moc neměli a pokud, tak rozhodně nebyli nejslabším článkem týmu. Mount těchto mizerných zápasů má na můj vkus až moc. Pokud bude hrát 45 zápasů v pohodě a 5 slabých, pak OK. Zatím se tomu ani neblíží. Za mě pořád musí přidat a takto mizerných zápasů se musí vyvarovat. Celkem jsem zvědavý, jestli takto mizerný výkon bude mít třeba Gallagher. |
Předpokládám, že se bavíme o Lampardovi v Chelsea, tj na vrcholu kariéry, kdy mu bylo 24+ a ještě později, stejně tak u Terryho? Zapomínáš, že je to stále jeden z nejmladších hráčů na trávníku za nás a je mimo stoperů asi nejvíce konzistentní hráč posledních 3 let. _________________ Guuus Hidiiiiink! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|