|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: pá září 02, 2022 11:09 am Předmět: |
|
|
Za mě jsme toho zvládli v létě více, než jsem čekal.
Pořídili jsme 2 hráče, které Tuchel chtěl do ofenzivy.
Pořídili jsme 3 hráče, které Tuchel chtěl do defenzivy.
K tomu jsme přivedli záplatu do zálohy na hostování a pokud uspěje, tak nám to pomůže za rok, ale zároveň jsme si nezablokovali možnost jít po nějaké špičce na té roli.
Druhou věcí je, zda ta jména jsou správná a jestli jsme je chtěli my fanoušci. Osobně bych bral jiná jména, ale ve výsledku prostě přišla kvalita přímo pro trenéra.
Teď je důležité, abychom se nějak posunuli i na hřišti. Loni jsme měli skvělý start a měli jsme náskok, když přišla prosincová krize, díky čemuž jsme se drželi celou dobu v TOP4. _________________ Guuus Hidiiiiink! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: pá září 02, 2022 2:44 pm Předmět: |
|
|
S finálním hodnocením si počkám. Zatím to nevnímám tak, že bychom měli být o 250 milionů liber lepším týmem než jsme byli loni. Fofana je dobrý hráč, ten přestup se mi líbí, ale o 70 milionů liber obranu lepší nemáme. Aubu bych osobně nechtěl, ale respektuji, že to je Tuchelův kůň. Zná ho a je to hráč dle jeho představ. Tak jsem na ty top výkony zvědav. Zakariu absolutně neznám, nikdy jsem ho neviděl. Snad nebude mít vibe jako Saúl nebo Bakayoko. Pokud Gallaghera budeme více využívat na ofenzivnějších pozicích, o to lépe. Protože hrát ho na pozici 6 je velký nesmysl a nepochopení jeho přínosu. Něco jako hrát Koulibalyho jako defenzivního záložníka.
Že to občas trvalo je pochopitelné. Měli jsme předjednané některé hráče, ale kompletně se to překopalo dle představ Tuchela. Výsledkem byly složitější vyjednávání, např. Fofana. Naopak Sterlinga a Koulibalyho měl velmi brzy a prakticky na celou přípravu. Barcelona s náma vyjebávala celé léto, tam se nic jiného než poslední den přestupáku čekat nedalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: pá září 02, 2022 3:33 pm Předmět: ... |
|
|
To podle mě zcela rozhodně nejsme o 250 milionů liber lepší tým než loni - to asi popravdě ani nebudu s tímto tvrzením na nic čekat. _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej

6944.0 points
|
Zaslal: po září 05, 2022 6:02 am Předmět: |
|
|
Zároveň je dobré zmínit, že ihned po uzavření okna z klubu odešel šéf mezinárodních skautů Scott McLachlan, který v Chelsea působil 11 let. Údajně má vzít výkonnou roli někde jinde, o skutečných motivech můžeme jen spekulovat, ale je to za mě další signál, že si Todd Boehly a spol. staví nejbližší tým dle svého. Není se samozřejmě všemu divit. I proto jsem zvědavý na zimu a příští léto, protože pro nové vedení to letošní muselo být extrémně náročné. Když vidíme, že jsme utratili suverénně největší raketu, a přesto ani vůbec nevíme, zda to bude stačit na první čtyřku, je to rozpačité, ale celá ta transformace a konec Abramovičovy éry mohl skončit mnohem větším průšvihem. Teď je pořád slušná šance, že to zvládneme se ctí a budeme dál hrát na špičce.
A s ohledem na rozhodnutí Tuchela a to, jak tým vypadal, mě nesmírně zaujal jeho výrok tento víkend. Evidentně až ve chvíli, kdy se uzavřelo okno, mohl být myšlenkami nepřetržitě s týmem na trávníku a ne v kanceláři. Zmínil i to, že odchod Petra Čecha je minimálně dočasně znát.
"I am so, so happy. I had the feeling for one-and-a-half days, I shifted back to 100% being a coach, which I enjoy a lot and where my full energy will go from now on. We need that energy going into the team.
"It's a very complex situation with sporting directors and which role they have. They are very different in different countries and clubs."
Tuchel continued to discuss the role of Cech at Chelsea, who left earlier in the summer, admitting that he is still adapting to life without the former Blue.
"It's no secret that I loved to work with Petr," he continued. "The communication and having this kind of legend at Cobham, who took care of not only our building but the academy and the culture of the club, was a pure pleasure for me. It's a big change not to have him, and we're still adapting." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 8425 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: po září 05, 2022 11:17 am Předmět: |
|
|
Rozumím tomu, že to někdo nechce vidět, ale víc než půl roku je klub v naprosto výjimečné situaci a Tuchel je absolutním středobodem toho všeho se všemi důsledky a odbočkami. Nečekám shovívavost od fanoušků, ale jsem rád, že Boehly a spol. to evidentně vidí.
Já nijak nepřekvapím, když napíšu, že u mě má furt celkem slušnou dobu hájení, byť taky nijak nezastírám, že si dokážu představit asi tak dvacet různých způsobů, jak jinak strávit dvě víkendové hodiny, jestli výhledově nebude zřetelný posun vpřed. Zápasy jako s WHU prostě nemůžou být standard... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|