Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

FIFA

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Světový fotbal
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Levis

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2022 4:15 pm    Předmět: FIFA Citovat

Práve som dopozeral dokument o FIFA na Netflixe. Odporúča každému, kto si kladie otázku, či sledovať WC 2022 a podporovať tak FIFU.

Niežeby som bol dianím v zákulisí prekvapený, skôr ma zarazila obludnost korupcie a že si jej aktéri boli takí istí tým čo robia, že sa tým ani veľmi netajili a každý v podstate vedel, ako sa koleso točí. A prečo by nás mala zaujímať aj takáto korupcia? V dokumente to jeden novinár vystihol správne. Ak sa chceme zbaviť korupcie v politike, tak nemôžme predsa tolerovať korupciu vo futbale. Usporiadaním MS v Rusku a v Quatare sa taktiež len podporujú tamojšie režimy zo stredoveku. V minulosti to boli MS v Argentíne, keď tam bola diktatúra. Za všetkým vo FIFE sú peniaze a vôbec nejde o šport, ale o mocenský vplyv.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2022 5:23 pm    Předmět: Citovat

Já nějak vynechávám tohle MS spíš z pohnutek, že mě repre dlouhodobě vůbec nezajímá... Very Happy Přáteláky a ligu národů jsem neviděl už X let, na předchozích MS a EURO jsem sledoval akorát pár zápasů od nás a pak Anglii (a předtím Belgii).

Jenže Anglie je nudná poslední roky a Belgie už nemá ten mladý core (navíc tam nikoho nemáme my, takže bych je sledoval jen kvůli KdB).

Vzhledem k tomu, že se hraje uprostřed sezony, tak budu za zmrda a řeknu, že si přeju, aby vypadla Anglie, Senegal a další týmy, kde naši hráči hrají, co nejdříve a vrátí se k týmu bez zranění.

Silva odehrál hromadu minut a ještě se nám zrakví na MS. Podobně Kova, který hrál se zraněním. K2 po zranění taky na MS nejspíš v základu. Tak můžeme pokračovat...

Takže jo, ať to co nejdříve skončí... Very Happy
Freddie

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2022 7:07 pm    Předmět: Citovat

Este mozu spravit specialny diel o Rusku, na nich sa akosi nedostalo. Blatter aj Platini su hold zbaveni obvineni, toho Concacaf typka nevyda Trinidad a Infantino ma apartman aj s detmi v Katare a presviedca nas ze Europania sa maju hanbit a Katar je uplne fajn slobodna a tolerantna krajina. Karavana ide dalej, futbal je strasne prehnity...
dixks

3900.0 points

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2022 6:19 am    Předmět: Citovat

Jo...z těch slov Infantina se mi zvedl kufr. Nehorázný zmrd.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Světový fotbal Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: