InfernaL
Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 1639 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2022 10:19 pm Předmět: MS 2022 |
|
|
Koukám že katarské mistrovství uprostřed sezóny tady nikoho moc nezajímá, ale už se nám turnaj posunul do pokročilé fáze, kdy to začíná být zajímavé.
Senegalci dneska předvedli dost ostudný výkon a teda Mendy i Koulibaly za mě velké zklamání. Je fajn, že už jedou domů a aspoň si odpočinout, nicméně mám pochybnosti nad jejich kvalitou i do budoucna. Rozhodně to nebyli ti tahouni, kterými asi měli být.
Mount se zdá že bude také už dost odpočívat, Gallagher je tam nejspíš jen do počtu. Sterling jel dneska domů, prý se mu do domu vloupali lupiči. Uvidíme, zda se vrátí, ale taky mám dojem, že ze základní sestavy vypadl - a to oprávněně.
Jinak já měl za to, že Wesley Fofana je ve francouzské nominaci, a až dneska jsem zjistil, že tam je jiný Fofana - záložník. On je furt zraněný, nebo se tento drahý talent nedostal do nominace kvůli výkonům? |
|
dixks
Založen: 15.8.2007 Příspěvky: 3060 Bydliště: Praha 3900.0 points
|
Zaslal: so prosinec 10, 2022 7:18 pm Předmět: |
|
|
Já MS sleduju tak po očku. Někteří naši hráči se ale ukázali v dobrém světle. Pulisic, Ziyech nebo Kovačić. T. Silva klasicky - tomu jsem to fakt přál, bohužel na Chorvaty nevyzráli. Brazilci obecně mají s evropskými týmy problém.
Mount, Sterling - tam to není vůbec ono. Senegalci totéž.
Fofana je zraněný a pokračuje v rekonvalescenci. |
|