Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Spekulace & bulvár
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Informace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2023 6:37 pm    Předmět: Citovat

Jak říkám, Jorginho nebyl žádný tahoun, za mě byl naprosto průměrný hráč tohohle týmu, kterého nahradíš jednoduše - byť možná ne tohohle půl roku, ale do budoucna ano.

Prostě budeme muset trošku experimentovat v záloze a třeba se nám podaří najít eso, které bychom tam jinak nehráli, protože by tam trčel Jorginho. Very Happy
Alex

7050.0 points

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2023 11:01 pm    Předmět: Citovat

Jinak teda vzpomínám na předchozí léta, jak se tvrdilo, že se nedá řešit víc než jeden hráč najednou a přivést dvě kvalitní posily je sakra těžké. Nové vedení v lednu, kdy se sakra těžko nakupuje, přivádí nové hráče s kadencí jeden týdně. Ať už to dopadne jakkoliv, tak jim nelze upřít, že ví přesně kam přišli a co se na Chelsea patří. Za půl roku vytipovali nejslabší místa v sestavě a přesně ty hráče přivedli.

Zároveň jsme měli 14 dní pauzu na trénink a stejně jsme se neměli šanci sehrát, protože do dalšího zápasu budeme mít k dispozici novou půlku týmu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Georgewon

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne březen 12, 2023 5:00 pm    Předmět: Citovat

🚨 AKTUÁLNĚ: Mason Mount nebyl ve včerejším zápase na půdě Leicesteru City k dispozici kvůli údajným přetrvávajícím bolestem v podbřišku, bylo mi ovšem řečeno, že hráč je stoprocentně fit!

Možnost, že Mason nepodepíše novou smlouvu, mohla hrát roli v rozhodnutí Grahama Pottera vynechat ho z týmu.

🟢 ~ (sam_c345)

Tohle spěje k průseru...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne březen 12, 2023 5:13 pm    Předmět: Citovat

Georgewon napsal:
🚨 AKTUÁLNĚ: Mason Mount nebyl ve včerejším zápase na půdě Leicesteru City k dispozici kvůli údajným přetrvávajícím bolestem v podbřišku, bylo mi ovšem řečeno, že hráč je stoprocentně fit!

Možnost, že Mason nepodepíše novou smlouvu, mohla hrát roli v rozhodnutí Grahama Pottera vynechat ho z týmu.

🟢 ~ (sam_c345)

Tohle spěje k průseru...

https://twitter.com/C345Sam

Tohle nevypadá jako reliable source... Very Happy

Neříkám, že to není možné, každopádně Ziyech hraje, ač jsme se ho chtěli zbavit v létě. V plánech nebudou třeba ani další hráči, kteří ale nominováni bývají a dostávají se i na hřiště (Puli, Kova, Auba a další). Takže tohle nezní úplně důvěryhodně, že by se Potter rozhodl nenominovat Mounta kvůli tomuhle. Very Happy

Z mého pohledu musí Mount buď do léta podepsat nebo v létě odejít. Jiná možnost prostě není.
Georgewon

10000.0 points

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2023 5:15 am    Předmět: Citovat

Talker napsal:
Z mého pohledu musí Mount buď do léta podepsat nebo v létě odejít. Jiná možnost prostě není.

Fest se divím, že tam tu druhou možnost vůbec máš. Za miliardy si totiž můžeš koupit cokoliv, ale duši toho týmu fakt ne. A neudržení Mounta by byl největší fail za kurevsky dlouhou dobu. Už tak se to s odchovanci posype...Chalobah a RLC budou první na ráně, mluví se o Gallagherovi, Hall je out už teď. Pokud by zmizel i Mount, zůstane jen James. Ano, to je jistě cesta, kterou jsme ai vysnilli...
steiner

7366.0 points

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2023 10:37 pm    Předmět: Citovat

Jiří, to máš sice pravdu, ale pokud chce 250k-300k týdně, pak říkám prodat...pokud hraje o novou smlouvu takto, tak nevím, co si o tom myslet...navíc nechce dlouhou smlouvu.
Georgewon

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2023 6:55 am    Předmět: Citovat

steiner napsal:
Jiří, to máš sice pravdu, ale pokud chce 250k-300k týdně, pak říkám prodat...pokud hraje o novou smlouvu takto, tak nevím, co si o tom myslet...navíc nechce dlouhou smlouvu.

Davide, všichni víme, že Mounta nemusíš Smile A já ti to neberu, ale furt je to odchovanec, zřetelná tvář nové Chelsea, kolem které šlo vše stavět. V tom věku měl právo na výkyvy a faktem zůstává, že společně s Jamesem si pod každým trenérem udržoval v průměru nejlepší výkonnost v kádru. Z ofenzivních hráčů určitě. Až do příchodu Pottera. To je vyloženě trapnej, teď už navíc nevyužívanej a ještě nalomenej kvůli smlouvě. A že ji nechce podepsat třeba na osm let? No a? Do příchodu Amíků by to nikoho ani nenapadlo.

Já bych mu těch 250 na čtyři roky dal bez váhání. Potter zmizí za měsíc, za dva nebo za půl roku. A pak přijde někdo, kdo si z Mounta budu učůrávat do trenek a nedokáže si to bez něj představit. Jestli to nevyřešíme teď, pak budeme koukat, jak válí v dresu Liverpoolu. Za mě ať jdou s těmi miliardovými nákupy do prdele a dělají hlavně to, co naslibovali. A likvidace top odchovanců to fakt nebyla...
Talker

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2023 7:04 am    Předmět: Citovat

Georgewon napsal:
steiner napsal:

Davide, všichni víme, že Mounta nemusíš Smile A já ti to neberu, ale furt je to odchovanec, zřetelná tvář nové Chelsea, kolem které šlo vše stavět. V tom věku měl právo na výkyvy a faktem zůstává, že společně s Jamesem si pod každým trenérem udržoval v průměru nejlepší výkonnost v kádru. Z ofenzivních hráčů určitě. Až do příchodu Pottera. To je vyloženě trapnej, teď už navíc nevyužívanej a ještě nalomenej kvůli smlouvě. A že ji nechce podepsat třeba na osm let? No a? Do příchodu Amíků by to nikoho ani nenapadlo.

Já bych mu těch 250 na čtyři roky dal bez váhání. Potter zmizí za měsíc, za dva nebo za půl roku. A pak přijde někdo, kdo si z Mounta budu učůrávat do trenek a nedokáže si to bez něj představit. Jestli to nevyřešíme teď, pak budeme koukat, jak válí v dresu Liverpoolu. Za mě ať jdou s těmi miliardovými nákupy do prdele a dělají hlavně to, co naslibovali. A likvidace top odchovanců to fakt nebyla...

On už pod Tuchelem na jaře šel lehce dolů a na podzim to byla tragédie. Pod Potterem měl pak pár výborných zápasů, než se vrátil do sraček.

Každopádně uvidíme, já myslím, že ta pauza mu pomůže se dát dokupy. Snad.
steiner

7366.0 points

PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2023 5:20 pm    Předmět: Citovat

Jiří, to není o tom, že bych Mounta nemusel. Já ho paradoxně mám rád, ale vždy mě sralo, jak se mu tady toleroval slabší zápas, ačkoli Jorginho to tady měl vždy těžké, i když zahrál solidně. Jen nesnáším ten dvojí metr. Letos měl Mount solidní tak 1 zápas. Budu m oc rád, když se mu bude dařit a bude nás táhnout. Ale vztah, jako jsem měl k Essienovi, JT, Lampsovi, Ashleymu, PČ, Ballackovi, apod., tak stejný level to není ani náhodou. A asi už nebude u žádného hráče. Wink Pokud se tomu někdo blíží, pak James. To je pan hráč. Ten nemá slabé zápasy. A také mám celkem rád Chilwella.

4 roky a 250k, to je to, co chce Mount. CFC chce 6 let a mnohem méně peněz. Kompromis je potkat se někde uprostřed, ale to Mount nechce. Nechápe, že na jednání o smlouvě by měl hrát prim...

Hrát hovno poslední rok a chtít brát nejvíc...pane jo...Rozumím tomu, že u takových hráčů se hodnotí i zásluhy, ale musí tu být vůle z jeho strany, i ze strany klubu.
Georgewon

10000.0 points

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2023 6:55 am    Předmět: Citovat

steiner napsal:
Hrát hovno poslední rok a chtít brát nejvíc...pane jo...Rozumím tomu, že u takových hráčů se hodnotí i zásluhy, ale musí tu být vůle z jeho strany, i ze strany klubu.

Tak že teď hraje hovno, rozhodně není jen jeho chyba. To bys většině hráčů musel dát za tenhle rok platy z Vlašimi. A ano, zásluhy jsou podle mě dost podstatné. Co třeba fakt, že tři roky byl za pár šupů nejlepším ofenzivním hráčem, zatímco kdejakej loser kolem něj bral minimálně trojnásobek?

A mně je asi jedno, jaké ústupky se od Mounta očekávají. Boehly mu musí nabídnout něco smysluplného a Potter ho konečně musí zvednout. Upřímně, Mount asi teď moc důvodů k setrvání nemá. A hrát to jen na city a lásku ke klubu? To ne vždy končí dobře...
ondrej

6944.0 points

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2023 9:51 am    Předmět: Citovat

Tohle už fakt smrdí. Fabrizio Romano píše: Mason Mount has now appointed Neil Fewings as new agent, agreement done weeks ago — understand it’s very likely that he will leave Chelsea in July.

Jsme opravdu zvědav, jak to případně bude vedení vysvětlovat. A taky mě zajímá, jakou to může hrát případnou roli v tom, jestli se budeme snažit koupit Joaa Felixe.
Georgewon

10000.0 points

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2023 10:44 am    Předmět: Citovat

Jako byly tady různý provary typu Rüdiger (byť se tehdy prodával klub), ale tohle by fakt byl absolutní strop. To snad snese srovnání akorát s Mourinhem, když se rozhodl, že KDB nepotřebuje. Ale ten tehdy ještě za klub nic neodkopal, Mount je odchovanec, jehož potenciál každý už viděl na vlastní oči.

Potter Mounta hodí do sklepa a vedení s úsměvem zaklopí víko. Jestli tohle frajeři nezvrátí, tak se jim kurevsky vrátí. Totální amatéři...
Freddie

10000.0 points

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2023 12:00 pm    Předmět: Citovat

Snad sa raz dostanu von detaily. Lebo ta zasadna pricina preco to nakoniec padne moze byt tak na strane Mounta ako aj vedenia. Ale ak by som si mal tipnut tak Mount podla mna ziada tak 200k a kratsi kontrakt ako 7 rokov. Dal by som mu tie prachy radsej ako Sterlingovi 325k, Cucurellovi 175k, Aubovi 160k, Fofanovi 200k, Khoulimu 300k? Urcite ano. Teraz je sice k hovnu ako vlastne vseci okrem Felixa, ale pod Tuchelom mal 1nu sezonu kde bol uplne bombasticky a nadviazal na to sezonou kde si spravil rekordne cisla.

Boehlymu ale neukazal nic preco by mal trvat na jeho zotrvani. A kedze Boehly vyhadzal vsetky dolezite struktury z klubu tak mu to ani nema kto povedat. Navyse z niecoho treba financovat nasu "koncepcnu" prestupovu politiku, amortizovani odchovanci su idealni kandidati. Plus asi budeme chciet Felixa, co je asi trochu nad plan, kedze to tu mal len zalepit do prichodu Nkunku.

Ja Mounta nevidim ako automaticku buducu superhviezdu, ale takychto hracov si normalne koncepcne kluby dobrovolne nepustaju. Hlavne ked zijeme casy kde kazdemu druhemu zamota hlavu 1 telefonat z Madridu/Barcelony a dajake 7 rocne kontrakty v tomto Boehlymu nepomozu, tie su fakt len optimalizaciou ffp.
steiner

7366.0 points

PříspěvekZaslal: čt březen 23, 2023 7:50 pm    Předmět: Citovat

Tak i pokud ho dobře prodáme, furt to bude provar, neb fans ho mají rádi. Je to sympaťák a odchovanec.

On prý požaduje smlouvu na 4-5 let a plat 250k týdně. Klub chce pod 200k, možná i výrazně pod, a smlouvu na 7 let kvůli možným změnám v délkách smluv v létě. Dohoda by mohla být třeba 6 let a 200k.
Freddie

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne duben 02, 2023 12:08 pm    Předmět: Citovat

Fabrizio uz pise o Nagelsmannovi. To by bol pekny bizar ked by Bayern predcasne vyhodil Nagelsmanna aby neprisli o Tuchela a my nasledne vyhodili Pottera aby sme neprisli o Nagelsmanna Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Informace Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558  Další
Strana 554 z 558

Přejdi na: