|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Davo10
10000.0 points
|
Zaslal: út říjen 03, 2023 6:36 am Předmět: Chelsea - Fulham |
|
|
Včera takový zajímavý zápas a nemáme k němu ani vlákno?
Konečně výhra, kdy jsme se nemuseli do konce třepat jak to dopadne. To je pozitivum jako hrom. Asi od Lutonu jsem tenhle pocit nezažil. Kéž by to znamenalo nějkou vítěznou vlnu, nebo aspoň vlnku
K hráčům:
Sanchez - zajímavá postava. Jako obecně se mi jeho styl líbí, je takový dravý, s tím jsem ok. Chytil tedy neuvěřitelně tu střelu Lukiče z beprostřední blízkosti. Přijde mi ale že si neodpustí tak jeden velký kiks na zápas, tak pokud budeme schopni dát běžně víc než jeden gól tak je to ok, ale jinak nás to někdy může vyjít pěkně draho. Ale pokud jde například o vysoké balóny tak ty stahuje ze vzduchu jako maliny, to je oproti Kepovi úplně balzám na duši
Cucu - velmi slušně se popasoval s tou rolí pravého beka. Obecně ten jeho hopsavý styl branění nemám rád, pořád podle mě vypadá místy tak afektovaně, ale uznávám, že ty dva zápasy, ještě navíc, když nehraje na své straně mě mile překvapil. Velké díky, že to takhle zalepil.
Disasi / Silva - Disasiho jsem si upřímně celý zápas v podstatě nevšiml, takže ok. Silva je prostě neuvěřitelný. Nechápu jako mohlo Viniciusovi projít to udeření do jeho zad, to je za mě naprosto nepochopitelný zkrat a pochybení sudího i VAR, jestli toto není červená, tak už pak fakt nevím. Ještě do něho Vinicius jel, že simuluje, fakt bizár.
Colwill - čistě konto + asistence, paráda. Stále bych ho raději viděl na CB, než LB, ale je radost vidět, jak roste. Super.
Caicedo / Gallagher / Enzo - super výkon, nenápadný, ale on má mega přehled a myslím, že Andreas ho měl plné zuby, hlavně snad bude ok / odmakal to, jako vždy, mě prostě do očí bijou jeho technické limity, to je šílené, ale uznávám, že ten zápal a chuť bojovat se mi moc líbí a myslím, že je to i nakažlivé pro ostatní / jeho klasika, parádně rozdával míče, velmi dobrý výkon
Mudryk - konečně gól. snad se mu takhle bude dařit i dál, stále mám u něj ale divný pocit z jeho hry, místy jde vidět, že je na tom technicky velmi dobře, pak si ale předkopne balón nebo vystřelí jak hráč někde z přeboru, jsem oprvdu zvědavý jak se to s ním bude dál vyvíjet, jestli dokáže podávat konzistentně nadstandardní výkony. A snad nebude zraněný, to by se nám opravdu nehodilo.
Palmer - myslím, že začíná ukazovat svůj potenciál, umí velmi dobře podržet míč a zároveň tím, že to měl přes nohu to vnášelo do hry nový prvek oproti Sterlingovi. Moc se mi líbil.
Broja - nikdy jsem nepochopil, proč je kolem něj takový hype. Ta střela ve druhé minutě, to je asi raději no comment, nemluvě o tom, že to mohl už tři vteřiny poslat Palmerovi, který by to měl na prázdnou. Achjo. Zřejmě by to stejně byl ofsajd, ale i tak. Ten gól byl náš zatím letošní největší luck v tom přehršelu smůly. Ale bojovat bojoval, to bylo fajn. Ale Jackson se mi teda líbí herně více.
Střídající hráči - za zmínku za mě stojí akorát Maatsen, škoda té tyčky, ten gól bych mu hodně přál.
Paráda, 3 body jsou doma, podlě mě to utkání mělo hezkou dynamiku, užil jsem si to, jen tak dál. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Freddie
10000.0 points
|
Zaslal: út říjen 03, 2023 7:49 am Předmět: |
|
|
Tak najvacsi rozdiel oproti sezone bola ta efektivita prvych 20 minut. A Caicedo konecne nevyzeral do poctu. Pred tym zabijackym zrebom sa odraz zo zostupovych vod celkom hodil. Akurat neviem ci zase nebudeme ratat zranenych nanovo po tomto maci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alex
7050.0 points
|
Zaslal: út říjen 03, 2023 10:55 am Předmět: |
|
|
Konečně jsem včera viděl zápas z přímého přenosu. Paradoxně mi to i přes výhru přišlo jako slabší výkon z naší strany, kdy Fulham dominoval míč. My měli problém přecházet pravidelně jejich presink a druhý poločas byl ledabylý. Nespadnout tam Brojovi ta druhá šmudla, tak horkotěžko vezeme všechny tři body.
Sanchéz a Disasi jsou herně slabiny. Nicméně Sanchéz alespoň něco navíc chytne. Kdyby co zápas neudělal hrubici, tak by to celkem šlo. Thiago Silva včera s přehledem, nakopávané míče odvracet efektivně patičkou. Colwill solidní výkon, navíc důležitá asistence. Cucurella si své zvládnul, ale jeho přinos je vyloženě 0. Nic na tom neměnní, že to měl těžší na pravé straně.
Caicedo zlepšení, ale stále je to jen třetinový hráč proti Kantému. Zejména nabídka stoperům na rozehrávku je od něj slabá. Ale už jeho přínos měl parametry. Enzo hrál níže, ale stále místy zbytečně vysoko. Gallagher velmi dobrý. Eliminoval zbytečné ztráty v rozehrávce.
Mudryk dal branku, ale jinak zaslouženě střídal. To prostě nejde, aby snad 10krát ztratil míč první kličkou. Buď mu utekl k soupeři anebo do zázemí. Pak ta střela z půlky. Chápu, že jedenkrát vyhrál s Pochem tu hru na břevna, ale když pravidelně prohrává, tak asi jeho přesnost z dálky nebude na takové pokusy.
Palmer velmi dobrý. Bez Nkunka a Carneyho může být našim klíčovým hráčem ofenzívy, který to vše spojí. Sice to není odchovanec, ale vlastně to je přímá náhrada za Mounta. Oproti loňské sezoně a letošní dosavadní formě Mounta i upgrade. Na tom jsme ve výsledku finančně vydělali, ač ztratili z klubového hlediska. Do budoucna by mohl hrát desítku a my dostat na plac Sterlinga, pokud bude mít formu.
Broja má do formy daleko, ale je to dobrá ofenzivní volba. Tu první šanci mu nevyčítám, správně jako útočník zachrtil. Měl to vyřešit lépe, ale přeci jenom nemá nic odehráno a nemáme úplně pohodu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
steiner
Založen: 14.8.2007 Příspěvky: 15100 Bydliště: Brno 7366.0 points
|
Zaslal: st říjen 04, 2023 8:10 am Předmět: |
|
|
Já jsem zvědavý, co budou ti experti dělat, až začne CFC vyhrávat. Bent, Hislop, Agbonlahor a další...už mě to nebaví číst...v CFC je všechno špatně, že nehrozí, aby šla nahoru...tak snad se to změní...kope do nás kdekdo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 8455 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: st říjen 04, 2023 10:07 am Předmět: |
|
|
steiner napsal: | Já jsem zvědavý, co budou ti experti dělat, až začne CFC vyhrávat. Bent, Hislop, Agbonlahor a další...už mě to nebaví číst...v CFC je všechno špatně, že nehrozí, aby šla nahoru...tak snad se to změní...kope do nás kdekdo. |
Divit se jim ale nelze, s tím bylo třeba počítat. Tím megalomanským a nijak zvlášť bohumilým projektem jsme si naběhli přímo na vidle. Zavřít huby jim můžou právě jen ty výhry. Však Rusák to taky schytával ze všech stran, ale výsledky byly. Psi štěkají, karavana jede dál. Bohužel ta naše dost pomalinku, proto jsou psi tak slyšet |
|
Návrat nahoru |
|
|
steiner
Založen: 14.8.2007 Příspěvky: 15100 Bydliště: Brno 7366.0 points
|
Zaslal: st říjen 04, 2023 10:15 am Předmět: |
|
|
Já vím, Bohumile, já vím...
Těch pár špatných výsledků vytvořilo veliký tlak, který máme problém ustát...snad budou výsledky a tím pádem i méně štěkotu...ty nesmysly je náročné číst. Někdy navíc nejde o nesmysly, o to je to horší. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|