|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FairCop
7400.0 points
|
Zaslal: čt říjen 03, 2024 11:12 am Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Konečná to není. Útočníka chtít budeme, ale asi už to nebude Duran. Pro naši skladbu kádru to byl skvělý profil útočníka, co jde na hřiště v druhém poločase a naváže na práci Jacksona. Teď bude stát jako hráč do základu, což není jisté jestli je a zároveň zda vynaložit takové prachy. Nakonec jsme ten kádr trochu přeskupili a tu roli zastává Nkunku.
Jsem zvědavý, koho dalšího takhle budeme lovit. Už ale teď vím, že nebudu remcat, když se objeví nové jméno. |
Já souhlasím, ale při té porci zápasů se podle mě v klubech, co hrají poháry, úplně v pohodě uživí dva hroťáci.
Jsem zvědavý na léto a naše prodeje či hostování vzhledem k tomu, že Paez či Estevao mají podle všeho slíbeno, že se budou rozkoukávat přímo v Ačku. _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
|
kvasha16
10000.0 points
|
Zaslal: pá říjen 04, 2024 4:49 pm Předmět: |
|
|
FairCop napsal: | Alex napsal: | Konečná to není. Útočníka chtít budeme, ale asi už to nebude Duran. Pro naši skladbu kádru to byl skvělý profil útočníka, co jde na hřiště v druhém poločase a naváže na práci Jacksona. Teď bude stát jako hráč do základu, což není jisté jestli je a zároveň zda vynaložit takové prachy. Nakonec jsme ten kádr trochu přeskupili a tu roli zastává Nkunku.
Jsem zvědavý, koho dalšího takhle budeme lovit. Už ale teď vím, že nebudu remcat, když se objeví nové jméno. |
Já souhlasím, ale při té porci zápasů se podle mě v klubech, co hrají poháry, úplně v pohodě uživí dva hroťáci.
Jsem zvědavý na léto a naše prodeje či hostování vzhledem k tomu, že Paez či Estevao mají podle všeho slíbeno, že se budou rozkoukávat přímo v Ačku. |
netreba este zabudat na Marc Guiu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
FairCop
7400.0 points
|
Zaslal: pá říjen 04, 2024 6:29 pm Předmět: |
|
|
Myslím na něj, ale ten je podle mě na pozici útočníka číslo 3 a to si ještě myslím, že kdyby nám ze sestavy chyběla jen dvojka Jackson a Nkunku, tak je velká šance, že to raději budeme lepit na tom hrotu Palmerem či Felixem.
A ani to není kritika, není tajemstvím, že jsme mu hledali hostovačku a primárně se počítalo, že se ten útočník přes léto přivede.
Guiu, a Alex možná nebude souhlasit, je pro mě nákup ala Washington, kdy ten hráč zkrátka dával skautům smysl v poměru cena/výkon. Kdy zkrátka panovalo přesvědčení, že je větší pravděpodobnost, že na tom Chelsea vydělá (přinejhorším finančně, přinejlepším tak, že získá hráče pro A-tým).
Samozřejmě Guiu je v tomto případě ještě o level lepší nákup, protože ta cena byla třetinová, ten hráč má zkušenosti s evropským fotbalem a fyzicky je prakticky ready.
A poslední věc, v minulosti bych to považoval za téměř neřešitelnou pozici, protože mi nepřišlo, že by v klubu byla osoba, která by měla tu pravomoc a vizi říct, že se nějaký relativně už dost důležitý post (útočník číslo dva-tři) dá hráči, který "tam teprve bude".
Romano tuším včera dával na Twitter, že Jhon Duran byl s námi domluvený ještě před EURO, ale padlo to, protože Conor nechtěl být součástí toho dealu.
Jinými slovy - chtěli jsme mít na tom postu někoho, komu je 20, v Premier League tou dobou ještě neprorazil, ale my jsme mu hodně věřili. To může být úplně v pohodě Guiu po roce či dvou na hostováních. A nemusíme koukat jen na hrotáky. Veiga na levém beku je podobný příklad, kdy to rozhodně není nákup na jistotu, ale naopak zase je z toho cítit sebevědomí těch, co ten nákup udělali. Že já nemám pocit, že se teď na těch postech tápe... a ukončím to klasickým rozporem, lehké tápání já pořád cítím na té pozici těch brankářů, tam já pořád necítím takové to: "Tohle je naše jednička, prosím seznamte se!" _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|