Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Diskuze k potenciálním posilám
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Informace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FairCop

7400.0 points

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2024 11:12 am    Předmět: Citovat

Alex napsal:
Konečná to není. Útočníka chtít budeme, ale asi už to nebude Duran. Pro naši skladbu kádru to byl skvělý profil útočníka, co jde na hřiště v druhém poločase a naváže na práci Jacksona. Teď bude stát jako hráč do základu, což není jisté jestli je a zároveň zda vynaložit takové prachy. Nakonec jsme ten kádr trochu přeskupili a tu roli zastává Nkunku.

Jsem zvědavý, koho dalšího takhle budeme lovit. Už ale teď vím, že nebudu remcat, když se objeví nové jméno.

Já souhlasím, ale při té porci zápasů se podle mě v klubech, co hrají poháry, úplně v pohodě uživí dva hroťáci.

Jsem zvědavý na léto a naše prodeje či hostování vzhledem k tomu, že Paez či Estevao mají podle všeho slíbeno, že se budou rozkoukávat přímo v Ačku.

Tammy Abraham - I´m over the Moon!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kvasha16

10000.0 points

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2024 4:49 pm    Předmět: Citovat

FairCop napsal:
Alex napsal:
Konečná to není. Útočníka chtít budeme, ale asi už to nebude Duran. Pro naši skladbu kádru to byl skvělý profil útočníka, co jde na hřiště v druhém poločase a naváže na práci Jacksona. Teď bude stát jako hráč do základu, což není jisté jestli je a zároveň zda vynaložit takové prachy. Nakonec jsme ten kádr trochu přeskupili a tu roli zastává Nkunku.

Jsem zvědavý, koho dalšího takhle budeme lovit. Už ale teď vím, že nebudu remcat, když se objeví nové jméno.

Já souhlasím, ale při té porci zápasů se podle mě v klubech, co hrají poháry, úplně v pohodě uživí dva hroťáci.

Jsem zvědavý na léto a naše prodeje či hostování vzhledem k tomu, že Paez či Estevao mají podle všeho slíbeno, že se budou rozkoukávat přímo v Ačku.

netreba este zabudat na Marc Guiu.
FairCop

7400.0 points

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2024 6:29 pm    Předmět: Citovat

kvasha16 napsal:

Myslím na něj, ale ten je podle mě na pozici útočníka číslo 3 a to si ještě myslím, že kdyby nám ze sestavy chyběla jen dvojka Jackson a Nkunku, tak je velká šance, že to raději budeme lepit na tom hrotu Palmerem či Felixem.

A ani to není kritika, není tajemstvím, že jsme mu hledali hostovačku a primárně se počítalo, že se ten útočník přes léto přivede.

Guiu, a Alex možná nebude souhlasit, je pro mě nákup ala Washington, kdy ten hráč zkrátka dával skautům smysl v poměru cena/výkon. Kdy zkrátka panovalo přesvědčení, že je větší pravděpodobnost, že na tom Chelsea vydělá (přinejhorším finančně, přinejlepším tak, že získá hráče pro A-tým).

Samozřejmě Guiu je v tomto případě ještě o level lepší nákup, protože ta cena byla třetinová, ten hráč má zkušenosti s evropským fotbalem a fyzicky je prakticky ready.

A poslední věc, v minulosti bych to považoval za téměř neřešitelnou pozici, protože mi nepřišlo, že by v klubu byla osoba, která by měla tu pravomoc a vizi říct, že se nějaký relativně už dost důležitý post (útočník číslo dva-tři) dá hráči, který "tam teprve bude".

Romano tuším včera dával na Twitter, že Jhon Duran byl s námi domluvený ještě před EURO, ale padlo to, protože Conor nechtěl být součástí toho dealu.

Jinými slovy - chtěli jsme mít na tom postu někoho, komu je 20, v Premier League tou dobou ještě neprorazil, ale my jsme mu hodně věřili. To může být úplně v pohodě Guiu po roce či dvou na hostováních. A nemusíme koukat jen na hrotáky. Veiga na levém beku je podobný příklad, kdy to rozhodně není nákup na jistotu, ale naopak zase je z toho cítit sebevědomí těch, co ten nákup udělali. Že já nemám pocit, že se teď na těch postech tápe... a ukončím to klasickým rozporem, lehké tápání já pořád cítím na té pozici těch brankářů, tam já pořád necítím takové to: "Tohle je naše jednička, prosím seznamte se!"

Tammy Abraham - I´m over the Moon!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Informace Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98
Strana 98 z 98

Přejdi na: