Obsah fóra Fórum o Chelsea FC Fórum o Chelsea FC
Forum.chelsea-fc.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil    TipovačkaTipovačka   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
  HryHry   

Newcastle

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Zápasy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freddie

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2024 4:05 pm    Předmět: Newcastle Citovat

No zapol som to tak v 70ej minute. To co tam zase ten rozhodca predvadzal je nonsens. Clovek by cakal ze najhorsie co nas postretne je Taylor, len blbe je ze aj ti nezaujati rozhodcovia su totalni tragedi ktori sa utapaju v tom ze nedokazu byt konzistentni ani 5 minut. Asponze pri Vare konecne niekto nasiel gule a poslal toho idiota si pozriet Nkunkuho dive aj napriek tomu ze na neho polozil ruku. Otazka je ci by Var dokazal opravit aj ten Isakov faul kebyze da gol, tipujem ze nie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Levis

10000.0 points

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2024 4:21 pm    Předmět: Citovat

Dobré víťazstvo. Doma a po dvoch zápasoch v lige bez výhry.

Reece na ľavej strane, kde sa posúval pri rozohrávke na stred pola bol výborný. Ostatne on má na to hrať v zálohe. keď bol na hosťovaní vo Wigane, tak tam odohral v podstate celú sezónu.

Neto je beštia. za mňa najlepší na ihrisku dnes. Čo tam robil na ľavej čiare, to by si mali Mudryk a Sancho dookola púšťať a učiť sa. Takto sa bojuje o základ a verím, že sa tam Neto s takýmito výkonmi.

V tejto zostave sme konkurencieschopní, avšak Sanchez v brane je brzda pre konzistentné výkony. Aj Madueke, aj keď je mladý, by mohol ukázať viac. V príprave to išlo, potom s Wolwes hetrik a odvtedy nič moc.
Alex

7050.0 points

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2024 2:55 pm    Předmět: Citovat

Dost důležité tři body. Nepamatuju trenéra, který by mluvil mým jazykem a byl takhle kompetentní. Druhý poločas jsme neměli pod kontrolou, ale zvládli jsme to. I díky mentalitě, kterou se Marescovi za těch pár měsíců povedlo hráčům vštěpit. A je jedno, jestli to je první hráč anebo poslední, všichni mluví a jednají stejně.

Jsem zvědavý na další kroky. Po včerejšku je snad jen otázka času, kdy dostane šanci Jorgensen. Sanchéz je asi jediný hráč na place, který se chová nervózně a vyloženě nestačí na potřebnou úroveň. Pamatuju hodně, ale takhle šílenou rozehrávku od brankáře dávno ne. Na začátku sezony jsem ho tu chválil, ale včera snad nedal přesný dlouhý balon.

V útoku je momentálně zdravá konkurence, ale přijde období frustrace. Nicméně Felix a Nkunku si musí uvědomit, že prakticky nemají nyní šanci na základ. Mudryk hrál v týdnu dobře, ale včera to byla slabota. Jeden moment a pak se vypařil jako pára nad hrnec. Palmer makal, presoval až do konce a Mudryk nic. Maresca výborně vyhodnotil, že ten zápas si žádal Neta, i když v konferenční lize nejlepší nebyl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Davo10

10000.0 points

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 2:28 pm    Předmět: Citovat

Jinak teda ta Palmerova přihrávka na Neta, to je teda fakt lahůdka. Takových momentů se nedá nabažit. To jsou přesně ty důvody proč člověk sleduje fotbal. Nádhera. Škoda, že to nemůžeme vídat i uprostřed týdne v LM. Snad příští rok Smile
Alex

7050.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 11:42 am    Předmět: Citovat

Dneska večer druhá část souboje s Newcastlem. Tentokrát pohárový zápas, kde se dá očekávat rotace. Jsem zvědavý, jestli to bude zase celá jedenáctka. Vlastně mě to přijde logické. Přemýšlel jsem, jaké změny bych udělal a vyšlo mi, že nejlepší bude k tomu zápasu přistoupit jako ke konferenční lize. Všichni ti hráči si zaslouží hrát a zaslouží si ukázat se proti těžšímu soupeři.

Všichni si z nás dělali prdel, ale přijde mi to jako nadčasové řešení. Loni jsme měli každý zápas zranění, teď máme 0 chybějících hráčů. Všichni k dispozici. I takoví dlouhodobí lazaři jako Fofana, James, Lavia nebo Pedro Neto.

Máme mladý tým, těm borcům úplně v pohodě stačí 40 zápasů za sezonu. Až budeme hrát LM, tak třeba Palmer nebo Caicedo budou atakovat 50 zápasů v základu. Teď ale není jediný důvod. Palmer hraje druhou sezonu a napohodu může odehrát vše v PL a být v perfektní kondici. Baví mě jak v 90. minutě stále jede naplno a maká pro tým. Podobně to měl Mount, ale k tomu ještě všechny poháry. Opakovaně 4000+ minut v plném tempu. Teď je z toho druhým rokem s prominutím v piči.

Co čekám dnes za sestavu?
Jorgensen; Disasi, Tosin, Badiashile, Cucurella; Veiga, Enzo; Sancho, Felix, Mudryk; Nkunku

Nezbývá místo pro KDH. Pro mě je navíc v kádru Felix, ale měl by po dvou brankách hrát.
Davo10

10000.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 1:45 pm    Předmět: Citovat

Souhlas. Taky se mi líbí ta možnost rotovat dvě jedenáctky. Myslím, že postupem času to k těm nabitějším a nabitějším kalendářům bude v podstatě nutnost. A musím říct, že i tu druhou partu mě baví sledovat. Uvidíme jak k tomu dnes přistoupí Newcastle.

Btw. je možnost to někde dneska v Česku sledovat? Zatím mi to nenabízí žádnou variantu. Nebo jsem si ji nevšiml. Díky.
Levis

10000.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 4:36 pm    Předmět: Citovat

Alex napsal:

Všichni si z nás dělali prdel, ale přijde mi to jako nadčasové řešení. Loni jsme měli každý zápas zranění, teď máme 0 chybějících hráčů. Všichni k dispozici. I takoví dlouhodobí lazaři jako Fofana, James, Lavia nebo Pedro Neto.

Z futbalových kuloárov, najmä z národných únii profesionálnych hráčov je už dlhodobo počuť, že hráči dostávajú celkom zabrať hraním stále väčšieho množstva zápasov za kluby a národné mužstvá a stále väčšie minimum priestoru na oddych.

To tempo je neudržateľné. Od hráčov sa čaká neustále maximálny výkon. A aj FIFA/UEFA tlačia na to, aby hrali tí najlepší. Pep Guardiola (on FIFA stating clubs must bring their “strongest players” to the 2025 Club World Cup in America): “Which ones are the strongest players? Fifa will tell me which ones are stronger than the others? I don’t understand that”.

A ak by toto bola cesta ako dostať z hráča vždy maximum a minimalizovať riziko tzv. zranení z únavy, tak sem s ňou. Sily sa rozložia, väčšia konkurencie schopnosť medzi hráčmi a platovo to možno bude vychádzať ako doteraz.
FairCop

7400.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 7:01 pm    Předmět: ... Citovat

Tak vychází to hezky nyní - ale za pět let se budeme bavit jinak. To už pak bude ta dynamika v týmu zase jiná - ale pořád bude platit, že pokud se k tomu přistoupí dobře, tak to bude mít své plusy a mínusy.

Já už to tady psal a budu se opakovat, to vždycky musí člověk vyslechnout týdny a měsíce výsměchů, aby pak najednou byli všichni v šoku z naprosto základních věcí.

A přitom tohle kolo už se nejednou vynalézalo.

Nechci se pokoušet o citace, ale takový Ferguson se po nástupu velkých peněz do Premier League hrozně divil a rozčiloval se, proč ty kluby v tom ligovém poháru staví ty dobré hráče - a doslova šílel z toho, že on na to musí reagovat a doba se mění.

Za mého mládí se tomu říkalo Shit Cup, tady na fóru se možná usmějete a řeknete si - však se tomu tak říká pořád. Ale tak to dávno není ... penězma, přístupem fanoušků, přístupem klubů atd.

Máme tři evropské klubové soutěže. Pro nároďáky je tady Liga Národů, když se nejedou kvaldy.

Mistrovství světa dostává nový formát a ty ambice toho projektu jsou značné.

A je úplně jedno, co budou říkat kluby - tohle je hnáno penězy a ty vyhrají. A vyhrávají už dekády a výsledky přeci vidíme - ty kádry se nafukují od začátku století. Nejsem si jistý, jestli to byl Šmicr, ale někdo podle mě hodně trefně zmínil, že v minulosti fanoušci znali "svoji základní 11 a třeba 2,3 střídající hráče" zbytek viděli ti lidi na hřišti minimálně a když nebyly socky, tak to do jisté míry opravdu mohli být pro ně "no name hráči" ... dneska se tady bavíme o klucích z Akademie a řešíme Santose, co kope někde ve Francii.

A pro mě je zcela nepochopitelné, že místo toho, aby ty TOP kluby tohle přijaly, využily své ekonomické síly a prostě se na to připravily (nebo mají ukázat koule jako svého času Wenger, který prostě v těch pohárech ty své juniory hrál hlava nehlava a protože to byl v tomto směru génius, tak nikdy neudělali ostudu), tak ty kluby protestují, hádají se a ... A TO JE NEJVĚTŠÍ ZVĚRSTVO, argumentují možnými zraněními hráčů.

I Premier League má v pravidlech nějakou tu formulku o "nejsilnější sestavě" - ale jednak je to extrémně vágní formulace (je lepší fyzicky vyždímaný Neto nebo odpočatý Madueke? A naopak? atd. atd.) Ale snad každý chápe, jak že se tam dostala, jaký je její hlavní význam a stejné je to s tím mistrovstvím klubů - ano, velmi šokující, že si FIFA nechce nechat svůj produkt pochcat ... a mimochodem, úplně jinak budou povídat kluby teď (nebo letos v létě) a úplně jinak před turnajem. Jakmile ucítí marketingový zájem, zájem fanoušků ... a nedejbože, aby se ten turnaj lidem líbil. To si můžeme garantovat, že tiskovky ala "smutný Guardiola" už se nikdy opakovat nebudou (btw, on i Ancelotti v létě tak nějak nadhodil, že tam třeba nemusí Real vůbec jet ... a pak se klub rázně omlouval a ujišťoval, že to určitě nehrozí atd.) a místo toho se podepíše pár smluv navíc oproti předchozím plánům a model Chelsea už nebude nijak unikátní, už bude přeci logickým obrázkem velkých klubů a povídačky o přeplněném autobuse už vynechá i pan Bosák.

Fotbalový svět je extrémně rigidní a jediné, co na něj platí jsou těžké peníze a o ty jde v tomto směru především, takže oni se rychle naučí, že tohle není debata o VAR, kde stačí brečet a říkat hlouposti do médií a ono se pak opravdu hlasuje, zda je tohle správná cesta či nikoliv (spoiler: samozřejmě a mělo by se to opakovat pořád dokola).

Tammy Abraham - I´m over the Moon!
Alex

7050.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 7:18 pm    Předmět: Citovat

Nakonec to vyřešila nemoc Sancha, takže Maresca mohl udělat vlastně 12. změnu v sestavě. Naopak Newcastle ve velmi silném složení, takže ideální šance si říct o více minut pro každého hráče. Možná se dostane i na Chilwella na pár minut.
Levis

10000.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 8:17 pm    Předmět: Citovat

Mareacovi jeho plán zatiaľ vôbec nevychádza. Defenziva je hrôzostrašná a dostať sa spod pressingu Newcastlu je zdá sa nad naše sily momentálne.
Freddie

10000.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 8:29 pm    Předmět: Citovat

Davat tam az taku Bckovu obranu na Newcastle vonku je prilis. Keby tam aspon ten Dissasi nestrasil na kraji. Zbytok timu je konkurencie schopny ale tazko sa im bojuje o zaklad ked neschopaci vzadu im pravdepodobne vybavili zapas v 20ej minute.
Levis

10000.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 8:39 pm    Předmět: Citovat

Disasi musí ísť dole, ten je úplne stratený niekde na pol ceste ešte do Newcastle. Badiashile a Jorgensen sú tesne pred ním a mali by ísť dole tiez . Inak sme šance mali aj dať gól, napr. Dewsbury Hall to tam mal otvoriť hneď v druhej minúte.
Freddie

10000.0 points

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2024 9:57 pm    Předmět: Citovat

Blby zapas no. Hratelni boli ale nespadlo to tam. To Bcko je velmi dobre identifikovane, vseci ti hraci don patria vratane Enza aktualne. Do hry sa vracia Felix, ktory vyzera lepsie ako 3 tyzdne dozadu, ale tak cez Palmera cesta nevedie samozrejme. Skoda ze sme vypadli, lebo Carabao urcite lepsie ukaze kto na co ma ako EKL. V EKL Mudryk vyzera ako hviezda a dnes prisiel stret s anglickou realitou. Tu sa zle rozhodnutia neodpustaju. Ale treba povedat ze pod Marescom zacal hrat jednoduchsie, len je to na strasne dlhu trat aby bol v Anglicku uzitocny.
Davo10

10000.0 points

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2024 9:46 am    Předmět: Citovat

Škoda no. Bylo jasné, že tak vysoký a ostrý ten presink nemůže NEW udržet celý zápas, ale vytěžil z toho dva góly, my jsme si prostě odmítli pomoct pár dlouhými odkopy, aby to ulevilo obraně a té záložní dvojce, a celou dobu to působilo, že je to jen čekání na naši chybu, která samozřejmě přišla a pak už s tím bylo těžké něco dělat. Když se k tomu přidá neproměněnování ani těch největší šancí, tak to se pak dá vyhrát jen těžko.

Co mě obecně nejvíce vadí, je příchod Disasiho a Badiashila. Absolutně zbyteční průměráci. Zoufalost. Pomalí, netechničtí. K ničemu. Nemám rád tyhle typy. Člověk by řekl, že ok tak aspoň budeme mít při rozích na obou stranách výškovou převahu. Aha tak asi ne. Je z toho akorát vlastňák na naší straně hřiště a z devíti našich rohů to ani nezavánělo nečím nebezpečným. O ničem. Jak tam šel Disasi jednou na branku po dobrém odebrání míče, bylo na 100% jasné, že z toho nic nebude, že jakékoli řešení, které zvolí, bude špatné.
Alex

7050.0 points

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2024 2:15 pm    Předmět: Citovat

Zápas jsem neviděl, ale asi mi bude stát za to na to kouknout ze záznamu. Prohrálo se, nikdo se moc extra neukázal, ale asi se nic moc neděje.

Co jsem viděl zápasové momenty, tak to bylo o našich chybách a nespolehlivosti. Ti hráči třeba i svou kvalitu mají, ale nemůžeš se na ně spolehnout na 90 minut. Vždycky něco vyrobí. Hlavně Badiashile. Může vypadat jak dobře chce, ale pak přijde totální zkrat. Podobně Disasi a jeho nefotbalovost.

V záloze je pro Veigu ještě brzy. Enzo bohužel v tuto chvíli patří do B týmu a musí si sám přebrat, co chce dále. Evidentně má problémy i v rodinném života a má to dopad na jeho fotbal.

Ofenzíva neslaná nemastná. Pokud chceš hrát, musíš i s chybami vzadu něco předvést. Až na KDH měli všichni 90 minut a dostatek prostoru.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum o Chelsea FC -> Chelsea FC - Zápasy Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: