|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Levis
10000.0 points
|
Zaslal: ne listopad 03, 2024 3:52 pm Předmět: Manchester united |
|
|
Zostava sa nám celkom vykryštalizovala a po návrate Jamesa máme zrazu troch hráčov na ľavého beka, ktorých je tam možné postaviť a nebude cítiť zmenu. Ako Cucu, tak aj James alebo Gusto tam zahrali veľmi dobré zápasy. Kiežby sa aj v ofenzíve bola takáto dilema pre Marescu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Freddie
10000.0 points
|
Zaslal: ne listopad 03, 2024 7:01 pm Předmět: |
|
|
No na viac sme dnes nemali. Sanchez dalsie sialene rozhodnutie. Pomaly sa uz po 2 sezonach dostavame do stadia ked realne budeme potrebovat kazdy bod a nehrame o stred tabulky. Sancheza by ale ofenziva zvladla kompenzovat mozno v Barcelone aktualne, inak by pre kazdy tim bol pritaz. Maresca uz zopar tazkych rozhodnuti spravil a musi prist dalsie.
Celkovo dnes neklapala ziadna formacia spolahlivo, v strede boli neprijemne straty, ofenziva vymazana a obrana relativne drzala ale United by vyhrali keby premenili co mali, nachadzali tam okienka. Druhy krat by som si ten zapas nepozrel ani kebyze mi zaplatia, ale pre Marescu to bude dobry material na analyzovanie lebo dneska boli Ucka o nieco lepsie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: po listopad 04, 2024 7:03 am Předmět: |
|
|
To bych neřekl, že byli United lepší. Kdybychom do toho víc šlápli a byli v kombinaci o něco přesnější, tak bychom je v klidu porazili. Na konci nám samozřejmě mohl Garnacho dát gól a mohlo to dopadnout jinak, ale to platí i o druhé straně. Brankář je šílený, ale to už víme. Nejsem zatím nijak zvlášť nadšený ani z obrany. U stopera za 80M EUR, kolik nás stál Fofana, bych si představoval něco jiného, než že teprve vůbec uvidíme, jestli na to má. Samozřejmě nepomáhá ani to, že hrají spolu s Colwillem, který to sice v sobě mít může, ale pořád není vyhraný natolik, aby byl každý zápas 90 minut bezchybným lídrem.
Velmi pozitivní je naopak to, že se naplno rozjíždí Caicedo. Navíc dal i branku, ale je to fakt neskutečný monstrum. S Laviou se velmi dobře doplňují a z toho mám taky radost. Řekl bych, že vzhledem k jeho startu a zraněním možná málokdo z nás doufal, že se takhle chytí. Enzo je teď na lavičce, a to zcela právem. Musíme ještě zlepšit ofenzivní fázi. Když nemá Palmer svůj den nebo je dobře hlídán, tak nám tam mezihra mezi double pivotem a horní trojkou chybí. Neto s Maduekem jsou rychlíci jako blázen, ale občas to chce víc kombinace. Na těch křídlech máme sice fantastický přetlak, ale je to možná trochu kontraproduktivní v tom, že se pak nemůže rozehrát žádná pravidelná první a druhá volba na střídání. Jednou tam jde Mudryk, podruhý Sancho, Felix zatím čuchnout nedostává. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alex
7050.0 points
|
Zaslal: po listopad 04, 2024 7:51 am Předmět: |
|
|
Mě štvou hlavně naše jednoduché ztráty míče. Bez toho bychom se dostali do daleko lepšího tempa a třeba tam něco dotlačili. Druhý poločas jsme dominovali, branka přišla po další šílené hrubce Sanchéze. Nevyšel nám až závěr, kde jsme mohli dostat tvrdý direkt.
V prvním poločase to kazili Gusto a Madueke v ofenzivních pozicích. Přidal se k nim po celý zápas James, který dával průnikové přihrávky přímo na protihráče. Podobně myslím i Fofana nebo Colwill tam měli jednotky případů. Stejně kazil Enzo, který se snaží hrát agresivně ale vyjde to tak v 50 % případů. To je hned 10-15 otočených akcí, kde se musíme vracet a dáváme protihru soupeři.
Naopak potěšil Pedro Neto, ten se dostává do tempa. Mudryk už vypadá na hráče za polovinu své ceny. Caicedo monstrum. S Laviou mu to sedí ještě o trochu víc. Nicméně potřebujeme vyřešit, že do ofenzívy tím trochu trpíme. Jackson byl neviditelný, ale neměl žádnou přihrávku.
Nechápu, že Martinéz nedostal redku. Jasný zákrok na kolíky na koleno. Snad bude Palmer v pořádku. V týdnu si všichni odpočinou a příští týden musíme na Arsenal vlítnout. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Davo10
10000.0 points
|
Zaslal: po listopad 04, 2024 1:47 pm Předmět: |
|
|
Horzná škoda takového zápasu. Určitě byli Utd k poražení. Na druhou stranu jsme klidně mohli prohrát my. Nebyl to Palmerův ani Jacksonův zápas úplně. Neto se mi moc líbil. Maudeke už poněkolikáte ne. A nemám rád jeho manýry, rozhozování rukama, těmihle věcmi si mě teda určitě nezíská. Rozporuplné je to pro mě v případě Gusta, protože ta energie je u něj dobrá, objevuje se v dobrých prostorech, ale v této sezóně jsou jeho finální řešení katastrofální. Přesně bychom potřebovali, aby se v té pozici objevil někdo jiný. Moc dobře to tu zaznělo, kéž by to byl Reece, ale je otázka, jestli je reálně, aby fyzicky toto zvládl. Caicedo a Lavia skvělí. Obzvlášť na Laviu se neuvěřitelně hezky dívá. I Cucurella velmi dobrý. Moc se mi líbilo, že šel na plac už o poločase, tahle reakce Marescy byli správná. Fofana o ničem, Colwill stále není stoprocentní, každý zápas tam zatím má situace, které by bylo potřeba vyřešit lépe. To samé Sanchez, úplně zbytečně mu šel takhle pod nohy, zbytečná penalta, achjo.
Doufám, že Palmer bude ok, Martinez typické hovádko. On a Romero, ty nemůžu ani vidět s tím jejich prasáckým stylem. Strašně tohle nemám rád, tvrdá hra ok, ale to co oni předvádí je hnus. Nechápu, že ani po VAR mohl zůstat na place.
Tohle jsou vzhledem k průběhu víkendu neskutečně zahozené dva body. Ale asi je to pro nás na OT prostě prokleté. Jsem zvědav co předeveme o víkendu s Arsenalem, výhru bysme potřebovali jako sůl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|