|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Frank Lampard ... |
... dnes překoná rekord Bobbyho Tamblinga. |
|
50% |
[ 7 ] |
... dnes vyrovná rekord Bobbyho Tamblinga. |
|
35% |
[ 5 ] |
... dnes bohužel vyjde gólově naprázdno, ale rekord překonat stihne. |
|
0% |
[ 0 ] |
... dnes bohužel vyjde gólově naprázdno, ale rekord vyrovnat stihne. |
|
0% |
[ 0 ] |
... dnes bohužel vyjde gólově naprázdno a skončí u nás na 201 gólech. |
|
14% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
|
Autor |
Zpráva |
blade115
10000.0 points
|
Zaslal: so květen 11, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Hazarda, Matu a Terryho bych na Everton už v žádném případě nestavěl. Juan ať si odehraje poslední zápas sezóny ve středu, Hazard s Terrym ať se hlavně uzdraví a na pre-season jsou oba v maximální formě a proti Toffees se sestavou Čech - Bertrand, Cahill, Luiz, Ivanovič - Mikel, Lampard - Benayoun, Oscar, Moses - Ba by mělo stačit, ostatně nám už v podstatě o nic nejde... Sice to bude asi dost hrozný zápas a ještě horší hra, ale ti hráči už volno prostě potřebují. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 8457 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: so květen 11, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | Mě hlavně dostává, že to všechno dělá s kapitánskou páskou na ruce. To je prostě dokonalý. A Chelsea s ním dost možná zamete.
Jamie Redknapp on cousin Frank Lampard: "He's not a charity case, he should be shown more respect than he's been given by Chelsea" |
Je to něco naprosto neuvěřitelného. Ani se snad nedá dopočítat, kolikrát ten borec vytáhl Chelsea trn z prdele. Dneska byl příkladný. Všímal jsem si, jak to hecoval, ukazoval všem, kam posouvat balony a ještě to stihl rozseknout.
A ta banda kokotů ve vedení čeká a čeká a čeká. A svou dementní nečinností zametá s hrající legendou klubu a je si jistá, že ten "vocas" stejně vydrží a jinde nepodepíše. Nakonec bych se vůbec nedivil, kdyby jim plivl do ksichtu a šel jinam...rozhodně by si to zasloužili. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PataLampard
10000.0 points
|
Zaslal: so květen 11, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Georgewon napsal: | terry napsal: | Mě hlavně dostává, že to všechno dělá s kapitánskou páskou na ruce. To je prostě dokonalý. A Chelsea s ním dost možná zamete.
Jamie Redknapp on cousin Frank Lampard: "He's not a charity case, he should be shown more respect than he's been given by Chelsea" |
Je to něco naprosto neuvěřitelného. Ani se snad nedá dopočítat, kolikrát ten borec vytáhl Chelsea trn z prdele. Dneska byl příkladný. Všímal jsem si, jak to hecoval, ukazoval všem, kam posouvat balony a ještě to stihl rozseknout.
A ta banda kokotů ve vedení čeká a čeká a čeká. A svou dementní nečinností zametá s hrající legendou klubu a je si jistá, že ten "vocas" stejně vydrží a jinde nepodepíše. Nakonec bych se vůbec nedivil, kdyby jim plivl do ksichtu a šel jinam...rozhodně by si to zasloužili. |
Ono je možné, že vedení chtělo a chce tím protahováním podpisu smlouvy Franka vybudit k lepším výkonům. Opravdu si nedokážu představit, že by je byť na chvilku napadla možnost nepodepsat s Frankem smlouvu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
steiner
Založen: 14.8.2007 Příspěvky: 15100 Bydliště: Brno 7366.0 points
|
Zaslal: so květen 11, 2013 4:19 pm Předmět: Re: ... |
|
|
FairCop napsal: | To Steiner: První se podívej na Terryho poslední dvě zranění - to není o tom, jak vitální má tělo! To jsou prachobyčejě smolné momenty, kdy ti celou vahou padne člověk na nohu a svaly/kosti holt praskaj. |
Nechci o tom nějak zásadně polemizovat, ale celej život se mu nic nestalo a najednou je to zranění za zraněním. |
|
Návrat nahoru |
|
|
steiner
|
Zaslal: so květen 11, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
PataLampard napsal: | Georgewon napsal: | terry napsal: | Mě hlavně dostává, že to všechno dělá s kapitánskou páskou na ruce. To je prostě dokonalý. A Chelsea s ním dost možná zamete.
Ono je možné, že vedení chtělo a chce tím protahováním podpisu smlouvy Franka vybudit k lepším výkonům. Opravdu si nedokážu představit, že by je byť na chvilku napadla možnost nepodepsat s Frankem smlouvu. |
Přesně, taky se čekalo, kdo bude manažerem CFC, může jít o peníze, délku smlouvy, to nikdo neví.
Vyčkej času, jako husa klasu, se říká, a to platí, netřeba dělat ukvapení závěry. Pokud by došel kouč ala AVB, potom tu Lamps místo nemá, pokud dojde JM, tak bude ještě na roztrhání. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Georgewon
|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
steiner napsal: | Přesně, taky se čekalo, kdo bude manažerem CFC, může jít o peníze, délku smlouvy, to nikdo neví.
Vyčkej času, jako husa klasu, se říká, a to platí, netřeba dělat ukvapení závěry. Pokud by došel kouč ala AVB, potom tu Lamps místo nemá, pokud dojde JM, tak bude ještě na roztrhání. |
Borci, uvědomujete si, o kom se tu vlastně bavíme? To není žádný Ferreira nebo Del Horno. Jakékoliv čekání (ať už na cokoliv) je prostě nedůstojné. A přesto nejede vlak ani žádné výmluvy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
steiner
|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Jirko, já si to uvědomuji, ale na tohle se hraje snad jen ve fotbale.
Já Lampse beru, ale jen za určitých podmínek. A sice: dojde JM, vezme smlouvu na rok a bude brát maximálně 80.000 týdně, a spíš méně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
FairCop
7400.0 points
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 2:18 am Předmět: ... |
|
|
Tak jsem si stáhnul 2.poločas a pár momentů zmíním, protože si myslím, že si to zaslouží.
1. Příchod Luize do hry - opravdu vřele doporučuju! Mnohdy se tady nedostatečná kvalita (momentální) kádru schovávala pod nějaké fráze o absenci vůdčího ducha atd. Někdy to dávalo smysl, někdy ne. Ale tady to byla zrovna ukázka, proč tenhle kluk dělá kapitána všem těm velkým jménům v brazilské repre. Za to klobouk dolů.
2. Odstoupení Terryho - obrovská smůla, protože stejně jako v duelu s Liverpoolem mu frajer celou vahou spadl na stojnou nohu a bylo vymalováno. Bolest určitě nemalá, ale pak ten okamžik, kdy hledá na hřišti (nevím koho, ale přichází Demba Ba) ... a rozdává poslední rady v pozici kapitána.
Je veliká škoda, že si ve své kariéře/životě způsobil (sám svou blbostí) tolik černých puntíků, protože jinak má našlápnuto k velmi zajímavé kariéře - ať už jako hráč, tak jako manažer. _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Georgewon
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 4:22 am Předmět: |
|
|
steiner napsal: | Jirko, já si to uvědomuji, ale na tohle se hraje snad jen ve fotbale.
Já Lampse beru, ale jen za určitých podmínek. A sice: dojde JM, vezme smlouvu na rok a bude brát maximálně 80.000 týdně, a spíš méně. |
Jak vidíš, tak už se na to nehraje ani v tom fotbale
Delší smlouvu nedostane, s platem víceméně souhlas (i když já bych skousnul i o fous vyšší), ale co to zase má být s tím JM? To je to zase jediný manažer na světě, který ho dokáže použít, nebo co? Ten borec včera vstřelil 203. branku za Chelsea, jejíž dres obléká 12. sezonu. Pod Mourinhem strávil pouhé tři a nevšiml jsem si, že by jeho absencí v těch ostatních nějak strádal.
Lampard už pod nikým nebude hrát klíčovou roli na hřišti, ani pod tím tvým domnělým kouzelníkem. Ale využití se pro něj najde vždycky, což v letošní sezoně jasně ukázal... |
|
Návrat nahoru |
|
|
PataLampard
10000.0 points
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 7:51 am Předmět: |
|
|
Georgewon napsal: | steiner napsal: | Přesně, taky se čekalo, kdo bude manažerem CFC, může jít o peníze, délku smlouvy, to nikdo neví.
Borci, uvědomujete si, o kom se tu vlastně bavíme? To není žádný Ferreira nebo Del Horno. Jakékoliv čekání (ať už na cokoliv) je prostě nedůstojné. A přesto nejede vlak ani žádné výmluvy. |
Jirko, samozřejmě si to uvědomuju. Vedení v žádným případě neobhajuju. To byla pouze hozená myšlenka do pléna. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Georgewon
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:01 am Předmět: |
|
|
PataLampard napsal: | Jirko, samozřejmě si to uvědomuju. Vedení v žádným případě neobhajuju. To byla pouze hozená myšlenka do pléna. |
Jj, já to chápu, jen nesdílím tvé přesvědčení, že něvěříš, že "by je byť na chvilku napadla možnost nepodepsat s Frankem smlouvu." Já se bohužel právě obávám, že je to napadlo hned několikrát, ba dokonce ten nápad stále nosí v hlavně |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:20 am Předmět: |
|
|
Georgewon napsal: | (…) ba dokonce ten nápad stále nosí v hlavně |
To bych jim tou hlavní ustřelil hlavu. Hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alex
7050.0 points
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
Georgewon napsal: | Delší smlouvu nedostane, s platem víceméně souhlas (i když já bych skousnul i o fous vyšší), ale co to zase má být s tím JM? To je to zase jediný manažer na světě, který ho dokáže použít, nebo co? Ten borec včera vstřelil 203. branku za Chelsea, jejíž dres obléká 12. sezonu. Pod Mourinhem strávil pouhé tři a nevšiml jsem si, že by jeho absencí v těch ostatních nějak strádal. |
Jirko, já tady s Davidem souhlasím. To není nic světoborného na adresu Mourinha, ale prostě pokud jej José chce, tak ať tu smlouvu dostane. Ostatní kouči by s ním dokázali určitě pracovat taky, ale v té fázi je pro ně lepší těch 150 tisíc týdne investovat do pořádné posily, která nám zabezpečí zálohu (hráči jako Schweiny, Martinéz, Carrick, Vidal... sice nedávají tolik branek, ale pro hru mají větší přínos). Lamps sice dává důležité branky, a jsme mu za to vděční, ale jako záložník včera nepředvedl vůbec nic. Dá se i spekulovat, že vyloučení Ramirese jde částečně na jeho vrub, apod.
Pro mě osobně je ideální scénář následující. V létě dojde Luke Shaw, kvalitní stoper a záložník (+ posila do ofenzívy). Lamps dostane roční smlouvu. Vyhrajeme titul a rozloučíme se s celou trojkou Terry, Cole a Lampard. Náhrady budou připravené, do týmu se zapojí i McEachran a Chalobah. A těch 450 tisíc liber týdně se investuje do finální kousků skládačky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Georgewon
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:12 am Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Lamps sice dává důležité branky, a jsme mu za to vděční, ale jako záložník včera nepředvedl vůbec nic. Dá se i spekulovat, že vyloučení Ramirese jde částečně na jeho vrub, apod. |
To je dle mě totální nonsense, ale v názorech na jeho výkony se s tebou neshoduju už dlouho
Nicméně za prvé věřím, že Lamps už žádných 150 tisíc liber týdně brát nebude, za druhé jsem si jistý, že by ho dokázal využít každý minimálně průměrně schopný manažer. Ostatně jsem přesvědčený, že ani pod JM už nebude hrát první housle a tebou zmíněného "Schweinyho, Martinéze, Carricka, Vidala..." si stejně přivede, i když Lamps zůstane.
Pro mě je ideální scénář, že Lamps i Terry tu jako "supervizoři" zůstanou stejně dlouho jako Giggs či Scholes v Manchesteru, protože tihle hráči mají nezastupitelnou roli. Cole ať odejde klidně zítra |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:41 am Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Dá se i spekulovat, že vyloučení Ramirese jde částečně na jeho vrub, apod. |
Jsem schopnej zkousnut cokoliv, ale tohle? Ano, šlo by to možná na jeho vrub, kdyby vyrobil asi stejnou botu jako včera Barry a šel kvůli němu ven Zabaleta, ale to, že je někdo magor, Lampard neovlivní.
A s Lampardovou pozicí to je těžké. On prostě letos hraje na postu, na kterém v životě nehrál a je to vidět. On se stejně většinu zápasu pohybuje na hranici vápna než na hranici půlky hřiště. I včera to bylo dobře vidět, že Ramires zůstával kousek před stopery a Lampard operoval mezi útočnou čtveřicí. To samozřejmě není dobré, ale zrovna proti Aston Ville to tolik nevadilo.
On je Lampard inteligentní hráč, stačilo by s ním jen přes léto trochu pracovat a pokusit se – aspoň částečně – změnit jeho návyky, pozici na hřišti apod. Pořád může být platný, o tom jsem zkrátka přesvědčen. Vemte si, že pokud v létě pustíme i Lamparda, zbyde nám v kádru z třicátníků jen Terry a Ashley. Terry to asi bude častěji burcovat z lavičky nebo marodky než z placu a Ashley zkrátka nikdy tím tahounem nebyl. Lampard nám má podle mě pořád co dát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|