Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Postoupí Anglie ? |
Ano |
|
44% |
[ 12 ] |
Ne |
|
55% |
[ 15 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
josem
11150.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:46 pm Předmět: Anglie :-( |
|
|
.
Anglie to nemá ve svých rukou. Rusáci je dneska porazili... (to asi pro Vás neni nic nového ). Anglie hraje s Chorvatskem a Rusko hraje s Izraelem a Andorrou. Skutečně netuším. Jestli Rusko vyhraje oba zápasy, tak neuvidíme na šampionátě Lamparda, Terryho atd.. . _________________ Jsem děcko a dokáži se krásně zabavit, proto tady hlasujte . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jamal
Založen: 19.8.2007 Příspěvky: 112 Bydliště: Olomouc 6194.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
ja strasne moc doufam ze postoupi... chci videt hrace CFC v narodaku _________________ I love this game!!! NBA a CFC 4ever |
|
Návrat nahoru |
|
|
dixks
Založen: 15.8.2007 Příspěvky: 3060 Bydliště: Praha 3900.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
luxus zapas, smutny konec pro Anglii, stastny pro Rusko..podle me bude sampionat bez Albionu |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
Ja bych je tam taky rad videl, ale postoupi pouze za predpokladu -> Albion bude muset v posledním utkání porazit Chorvatsko a doufat, že Chorvaté předtím neuhrají bod v Makedonii a Rusové nevyhrají v Izraeli a Andoře.
Takze postupove nadeje jsou minimalni |
|
Návrat nahoru |
|
|
josem
11150.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | Ja bych je tam taky rad videl, ale postoupi pouze za predpokladu -> Albion bude muset v posledním utkání porazit Chorvatsko a doufat, že Chorvaté předtím neuhrají bod v Makedonii a Rusové nevyhrají v Izraeli a Andoře.
? Blbost. Albion musí s Chorvatskem vyhrát a Rusko musí zakopnout s Izraelem.. _________________ Jsem děcko a dokáži se krásně zabavit, proto tady hlasujte . |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
josem napsal: | terry napsal: | Ja bych je tam taky rad videl, ale postoupi pouze za predpokladu -> Albion bude muset v posledním utkání porazit Chorvatsko a doufat, že Chorvaté předtím neuhrají bod v Makedonii a Rusové nevyhrají v Izraeli a Andoře.
? Blbost. Albion musí s Chorvatskem vyhrát a Rusko musí zakopnout s Izraelem.. |
To rikas, jako ze to co jsem napsal ja je blbost a nebo to co si napsal ty je blbost. Protoze podle me sem napsal to samy! |
|
Návrat nahoru |
|
|
josem
11150.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
terry napsal: | josem napsal: | terry napsal: | Ja bych je tam taky rad videl, ale postoupi pouze za predpokladu -> Albion bude muset v posledním utkání porazit Chorvatsko a doufat, že Chorvaté předtím neuhrají bod v Makedonii a Rusové nevyhrají v Izraeli a Andoře.
? Blbost. Albion musí s Chorvatskem vyhrát a Rusko musí zakopnout s Izraelem.. |
To rikas, jako ze to co jsem napsal ja je blbost a nebo to co si napsal ty je blbost. Protoze podle me sem napsal to samy! |
S Chorvatskem to nemá nic společného ! Stačí jim vyhrát jeden zápas a jedou do Rakouska/Švýcarska. Jsem myslel, že musí 2x zaváhat.. Jak si to napsal. _________________ Jsem děcko a dokáži se krásně zabavit, proto tady hlasujte . |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ok.. No uvidime jak to dopadne! |
|
Návrat nahoru |
|
|
josem
11150.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
Skotové mě taky nasrali.. _________________ Jsem děcko a dokáži se krásně zabavit, proto tady hlasujte . |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
josem napsal: | Skotové mě taky nasrali.. |
Ja sem cekal, ze postoupi Italie a Francie. Ale kdyz sou ted Skoti suverenni tak me to ani zas tak neprekvapuje.. Je videt ze na ostrovech se fotbal umi hrat a povede to asi k tomu ze na Euro nepostoupi jeden z finalistu MS 06
Btw: To josem - pekne si tu povidame |
|
Návrat nahoru |
|
|
Uhlik
Založen: 21.8.2007 Příspěvky: 330 Bydliště: Topoľčany 10000.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Rozhodcovia odpisali Anglicko a Skotom nedovolili dostat za spat do zapasu... Asi nejaka dohoda. Vsetko zle vsak byva na nieco dobre, tak mozno sa zavedie videorozhodca skor _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:38 pm Předmět: |
|
|
Úplně jsem přehlídl porážku Skotů -> proto jsem nechápal proc ses nastvanej.. Tak to je skoda, zvlast s Gruzii.
V ty skupine B to bude ještě zamotaný, ale Skotové hrají s Italama, takže to maj ve svých rukou.
Livescore: Francie - Litva 0:0 40´ |
|
Návrat nahoru |
|
|
milan.cech
8664.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
no nicméně za to nemůže jen tento zápas, na začátku přišly zbytečný ztráty, to je momentálně rozhodující...nevyhrát s Makedonií, nedat gol v Izraeli, když jste adepti na postup, ostuda v Chorvatsku... dovolim si říct že si za to můžou sami |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondrej
6944.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
milan.cech napsal: | no nicméně za to nemůže jen tento zápas, na začátku přišly zbytečný ztráty, to je momentálně rozhodující...nevyhrát s Makedonií, nedat gol v Izraeli, když jste adepti na postup, ostuda v Chorvatsku... dovolim si říct že si za to můžou sami |
To si klidne dovolim rict taky Ztraty byly opravdu zbytecne! |
|
Návrat nahoru |
|
|
josem
11150.0 points
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:48 pm Předmět: |
|
|
milan.cech napsal: | no nicméně za to nemůže jen tento zápas, na začátku přišly zbytečný ztráty, to je momentálně rozhodující...nevyhrát s Makedonií, nedat gol v Izraeli, když jste adepti na postup, ostuda v Chorvatsku... dovolim si říct že si za to můžou sami |
Je to pravda, ale dovolím si říci, že nemít Anglii na EURU... Bylo by to ochuzené ME. _________________ Jsem děcko a dokáži se krásně zabavit, proto tady hlasujte . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|