|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:27 pm Předmět: Southampton - Chelsea |
|
|
Po dlouhé době se vyplatí zašpekulovat, jak by to trenér měl postavit. Hlavně potom na pondělní utkání? Hráli byste i třeba Akého či Ferreiru nebo o to víc hráčů v obou zápasech? A kdo by teoreticky mohl odehrát oba zápasy? Docela oříšek, bohužel nemáme hráče, abychom postavili dvě silné jedenáctky.
Nejvíc se obávám, že zítra pošleme slabší a stejně nám to proti United bude k hovnu, protože oni postaví kompletně odlišný odpočatý tým a uhaluzí to. Fakt nevím, pro mě je priorita liga, nejlépe udržet ten mírný náskok. A taky rozhodnou zranění, snad se Rami a Cahill dají do kupy, už tak je nás pět a půl.
Snažím se dát do kupy nějaké dvě vyvážené XI s co nejméně hráči v obou a nějak to nejde. Nápady? Jako pokud se uzdraví Cahill, tak obrana by mohla být pořešená (Ferreira included). V záloze bych rád viděl pokaždé čerstvé nohy (hlavně v pondělí, neb tam je můžeme opět přehrát). V ofenzívě Mata těžko zahraje oba špíly. Útok je jasný, tam asi zítra nastoupí Torres a v pondělí Demba Ba.
vs Southampton: Čech; Bertrand, Terry, Ivanovič, Ferreira; Lampard, David Luiz; Hazard, Oscar, Marin; Torres
vs ManU: Čech; Cole, Cahill, Ivanovič, Azpilicueta; Ramires, Mikel; Hazard, Mata, Moses; Demba Ba
Takhle bych to asi nakonec viděl já. Ivanovič v obou zápasech na stoperovi, tam by to fyzicky mohl zvládnout, a DL by se použil v záloze. Hazarda bych taky risknul dvakrát (zítra co nejdřív vystřídat pokud to výsledek dovolí), u něj by regenerace mohla být nejrychlejší. Jinak být úplně na mně, tak tam zítra hodím Akého - věřím, že by to zvládnul. Ještě mě napadá, že pokud by se Azpík pro zítřek trochu zklidnil, tak by taky mohl odehrát oba zápasy (kdyby ho vystřídal Ferreira za dobrého stavu).
Nějaké nápady? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 1:33 am Předmět: ... |
|
|
Uvidíme, s Akém souhlasím, už proto, že bychom mohli pošetřit Ramirese (který stejně asi bude rád, když stihne United) - Rozhodující je stejně to, jak se budou hráči jevit v tréninku, protože si z repre srazů přivezou nejen únavu, ale nějaké "bolístky".
Ale přesně jak říkáš, který match je vlastně důležitější? No dle mého opravdu duel v lize, takže ... Bude to těžké, dnešní sestavu budu plně hodnotit až v kontextu té pondělní, ale nezávidím mu ten výběr. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strike
10000.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:45 am Předmět: |
|
|
Pro mě je teda 100% priorita zápas v pondělí proti MU. V lize už titul získat nemůžeme, takže bych vložil do sestavy ty nejlepší hráče na pondělí a čtvrtek na EL. Můžeme vyhrát stále dva poháry, tak bych proto se snažil udělat co nejvíc. Liga se snad už nějak uhaluzí.
Každopádně s těma sestavama Alexe bych problém neměl. Jen bych Terryho prohodil s Cahillem, aby ty zápasy hráli opačně.
Co se týče Akého a Marina tak mám takové tušení, že je tam Benitez prostě nepošle ani za nic, hlavně druhého jmenovaného. _________________ KEEP CALM AND FOLLOW CHELSEA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
$trike.Lampard napsal: | Pro mě je teda 100% priorita zápas v pondělí proti MU. V lize už titul získat nemůžeme, takže bych vložil do sestavy ty nejlepší hráče na pondělí a čtvrtek na EL. Můžeme vyhrát stále dva poháry, tak bych proto se snažil udělat co nejvíc. Liga se snad už nějak uhaluzí. |
Tohle je právě velká chyba si myslet, koukni jak jsme dopadli loni. V žádném případě bych to nebral stejně lehkovážně, mohlo by se nám to dost hrubě nevyplatit. Loni jsme měli jednu z nejúspěšnějších sezon historie, myslím, že když se zrovna letos nic nevyhraje, tak se svět nezboří. Jedna sezona bez LM je mnohem horší, než jedna sezona bez trofeje. I když já osobně bych to překousnul, dost možná bychom na tom v září byli líp, než s LM. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ifco0o

10000.0 points
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strike
10000.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
Alex napsal: | $trike.Lampard napsal: | Pro mě je teda 100% priorita zápas v pondělí proti MU. V lize už titul získat nemůžeme, takže bych vložil do sestavy ty nejlepší hráče na pondělí a čtvrtek na EL. Můžeme vyhrát stále dva poháry, tak bych proto se snažil udělat co nejvíc. Liga se snad už nějak uhaluzí. |
Tohle je právě velká chyba si myslet, koukni jak jsme dopadli loni. V žádném případě bych to nebral stejně lehkovážně, mohlo by se nám to dost hrubě nevyplatit. Loni jsme měli jednu z nejúspěšnějších sezon historie, myslím, že když se zrovna letos nic nevyhraje, tak se svět nezboří. Jedna sezona bez LM je mnohem horší, než jedna sezona bez trofeje. I když já osobně bych to překousnul, dost možná bychom na tom v září byli líp, než s LM. |
To je možná pravda, ale přežil bych sezónu bez LM. Mě se právě hnusí ta dnešní doba, kdy lidi jsou schopní upřednostnit ttřeba čtvrté místo v PL před ziskem FA Cupu, jen proto, protože LM přináší spousty peněz, kdežto nejstarší a nejtradičnější pohárová soutež ne. Já radši jeden rok tu LM vyhraju a další rok v ní nebudu, než abych tam byl každý rok a došel x do semifinále - uvedeno jako příklad Navíc FA Cupu si vážím vždy a EL by taky vůbec nebyla k zahození. _________________ KEEP CALM AND FOLLOW CHELSEA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M0rb1D4S

Založen: 4.4.2012 Příspěvky: 896 Bydliště: Karviná 10000.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Ferguson se dneska rozhodl šetřit Rooneyho, Ferdinanda a Giggse na pondělí. Ani jeden z nich nesedí ani na lavičce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
M0rb1D4S napsal: | Ferguson se dneska rozhodl šetřit Rooneyho, Ferdinanda a Giggse na pondělí. Ani jeden z nich nesedí ani na lavičce. |
Čekal jsem trochu víc šetření, Persie, Carrick nebo Rafael hrají. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
M0rb1D4S napsal: | Ferguson se dneska rozhodl šetřit Rooneyho, Ferdinanda a Giggse na pondělí. Ani jeden z nich nesedí ani na lavičce. |
Tak on si to může dovolit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ugh RT @aidansweeney_: Mata hasn't travelled with the squad. He has a fever apparently. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Ugh RT @aidansweeney_: Mata hasn't travelled with the squad. He has a fever apparently. |
Tak ve Fantě příjdu o nějaké body, hlavně aby byl co nejdřív v pohodě - většinou hraje skvěle po té, co dostane šanci na oddych, ale při nemoci je to pochopitelně něco jiného - snad to nebude nic vážného a Eden si vyhoví i s jinými kluky na hřišti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
U United docela komplikace jak koukám. Rafael se jim zranil (neviděl jsem první poločas), nevíte někdo? Evans i Smalling tedy budou hrát dneska, pro pondělí mají čerstvého Ferdinanda, ale těžko řict, kdo bude hrát stopera a kdo pravého obránce? Nad Jonesem je stále otazník. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
Southampton - Chelsea
St Mary´s Stadium
30. března 2013, 16:00
Southampton: Boruc; Clyne, Yoshida, Hooiveld, Shaw; Schneiderlin, Cork; S. Davis, Puncheon; Rodriguez; Lambert (c)
Chelsea: Čech; Azpilicueta, Ivanovič, Terry, Bertrand; Lampard, Mikel; Moses, Oscar, Marin; Torres
Náhradníci: Turnbull, Cole, David Luiz, Ramires, Hazard, Benayoun, Ba |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Sestava celkem fajn, ale ta střídačka je na palicu. Koho tam pošleme, když se bude zápas dobře vyvíjet a budeme chtít pošetřit třeba Ivanoviče nebo Azpilicuetu? Kde je nějaký Aké nebo Ferreira? Na co je vůbec Ferreira v kádru, když se s ním nepočítá ani pro dva zápasy v rozmezí 48 hodin? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 7632 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: so březen 30, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | Na co je vůbec Ferreira v kádru, když se s ním nepočítá ani pro dva zápasy v rozmezí 48 hodin? |
Tmelí partu, voe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|