|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
T44v3tt1

10000.0 points
|
Zaslal: út červen 11, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Bohy napsal: | Alex napsal: | Talker napsal: | http://www.chelseadaft.org/2012/11/chelseas-player-wages.html ?? Myslite, ze je to realne? Protoze fakt neverim, ze Brano ma 28,5k/w...  |
Celkově je to docela přesné, už se to tu řešilo několikrát. Je to převzaté z FM2013, kde ale synci zapomněli promítnout prodloužení smlouvy Braňa. Nyní má tak někde kolem 60 tisíc liber týdně. |
Torrese neřešim, tam je to jasný, ale ty prachy pro Hazarda jsou taky šílený. Přesně jak píše v tom článku, pro hráče jeho věku jsou to neuvěřitelně velký peníze.
Jak je to možný, že se v kabině obden neperou, když takovej Mata byl týmu furt o dost prospěšnější než Hazard a má o tolik míň? |
Na tohle bych navázal a zeptal bych se, jaká je důvěryhodnost, že ty udáje z FM2013 jsou 100% přesné, tzn. že má Hazard tak obrovský plat? Odkud oni ty údaje čerpají? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: út červen 11, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
T44v3tt1 napsal: | Bohy napsal: | Alex napsal: | Talker napsal: | http://www.chelseadaft.org/2012/11/chelseas-player-wages.html ?? Myslite, ze je to realne? Protoze fakt neverim, ze Brano ma 28,5k/w...  |
Celkově je to docela přesné, už se to tu řešilo několikrát. Je to převzaté z FM2013, kde ale synci zapomněli promítnout prodloužení smlouvy Braňa. Nyní má tak někde kolem 60 tisíc liber týdně. |
Torrese neřešim, tam je to jasný, ale ty prachy pro Hazarda jsou taky šílený. Přesně jak píše v tom článku, pro hráče jeho věku jsou to neuvěřitelně velký peníze.
Jak je to možný, že se v kabině obden neperou, když takovej Mata byl týmu furt o dost prospěšnější než Hazard a má o tolik míň? |
Na tohle bych navázal a zeptal bych se, jaká je důvěryhodnost, že ty udáje z FM2013 jsou 100% přesné, tzn. že má Hazard tak obrovský plat? Odkud oni ty údaje čerpají? |
Tak práve v prípade Hazarda by som o tom nepochyboval, pretože toto číslo sa objavuje docela pravidelne.
A nechápem čomu sa na ňom divíte... uvážte situáciu za akej sem obidvaja prišli. Hazard sem prišiel ako dvakrát za sebou najlepší hráč fancúzskej ligy a byli sa o neho veľkokluby - už vo francúzsku mal zrejme dobrý plat a keď sa o neho bijú kluby ako MU a Chelsea, tak je jasné, že ten plat pôjde hore. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohy

5359.0 points
|
Zaslal: út červen 11, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | T44v3tt1 napsal: | Bohy napsal: | Alex napsal: | Talker napsal: | http://www.chelseadaft.org/2012/11/chelseas-player-wages.html ?? Myslite, ze je to realne? Protoze fakt neverim, ze Brano ma 28,5k/w...  |
Tak práve v prípade Hazarda by som o tom nepochyboval, pretože toto číslo sa objavuje docela pravidelne.
A nechápem čomu sa na ňom divíte... uvážte situáciu za akej sem obidvaja prišli. Hazard sem prišiel ako dvakrát za sebou najlepší hráč fancúzskej ligy a byli sa o neho veľkokluby - už vo francúzsku mal zrejme dobrý plat a keď sa o neho bijú kluby ako MU a Chelsea, tak je jasné, že ten plat pôjde hore. |
Jako tohle chápu, spíš to beru z pohledu Maty, že by se mohl cítit podhodnoceně, což v kontextu těch cen i je. (Jakkoliv jsou to šílený částky.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: út červen 11, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
Bohy napsal: |
Jako tohle chápu, spíš to beru z pohledu Maty, že by se mohl cítit podhodnoceně, což v kontextu těch cen i je. (Jakkoliv jsou to šílený částky.) |
Ja si myslím, že rýchlo dostane predĺženie zmluvy... okrem toho on je celkom inteligentný chalan, takže sa s ním dá rozumne dohodnúť. Na ňom vidno, že peniaze nie sú všetko. A to sa mi na tom našom novom tíme páči, že chalani sú skromní, nehádajú sa... ešte trochu viac bojovnosti a bude to TOP. Preto som bol rád, že odišiel Sturridge, a preto nechcem aby odišiel Luiz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arbiter

Založen: 23.7.2008 Příspěvky: 3397 Bydliště: Štramberk 10000.0 points
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 10:30 am Předmět: .... |
|
|
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/213007.html#
Mourinho zřejmě nebude mít s tímto výběrem pana Emenala velký problém.
"He was my coach that evening," Schurrle said. "He shook my hand and said: 'It is done - you are my player.' That was an incredible feeling. He has a special personality and is cool."
Mourinho worked with Schurrle's international colleagues Mesut Ozil and Sami Khedira at Real Madrid, and Schurrle said: "They both told me that he is the best coach they have ever worked with.
"During the recent US tour [by Germany], we talked about this issue for more than an hour. The German coach [Joachim Low] believes that Chelsea suits me and my game." _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
steiner
Založen: 14.8.2007 Příspěvky: 14595 Bydliště: Brno 7366.0 points
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
FC, díky za ten odkaz, dobře se to čte.
Ale čekám, kdy Jirka napíše, že to jsou řiťolezci a že to tím pádem nebere vážně.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 7600 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
steiner napsal: | Ale čekám, kdy Jirka napíše, že to jsou řiťolezci a že to tím pádem nebere vážně.  |
Nene, naopak. Myslím si, že je to naprosto unikátní vyjádření. Podobné jsem za těch dvacet let, co sleduju fotbal, na adresu žádného trenéra nečetl. Prostě a jednoduše: Wau!!!
Davide, ty seš komediant  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
steiner
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
Jirko, ty mě vždycky pobavíš.
Jistěže to jsou unikátní vyjádření. Obecně vzato, pokud hráči, kteří mají něco za sebou, A kteří byli trénováni řadou trenérů, se vyjadřují podobně, tak to má svoji váhu. Navíc pokud to říkají v soukromí a my se to dozvíme takto zprostředkovaně od hráče, který tím nic nesleduje.
Holt se smiř s tím, že podobných vyjádření na adresu JM, bude celá řada, neb on je The Special One. A na adresu Ranieriho asi nic podobného nikdy neuslyšíš, a to mě taky nepřekvapuje.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Až jednou nějaký hráč přijde do klubu a řekne, že manažer je nesvéprávný a slaboduchý idiot, který fotbal neviděl ani z rychlíku a rozumí mu asi jako zmrzlinářka kvantové fyzice, a fanoušci ani klub ho nezajímají, protože si tam přišel nahrabat na nové porsche, tak mi sem hoď odkaz. Bude to příjemná změna. Tady ty cinty, které jsem v různých obměnách četl už milionkrát, už ani nerozklikávám. Ale jestli tím měříš úspěšnost JM, tak prosím. Já si s dovolením počkám na to, co v Chelsea předvede
Btw. Když už bych chtěl být hnidopich, tak třeba tohle "soukromé a interní" vyjádření v podání Khediry znamená jediné: Vzhledem k tomu, že před angažmá v Realu prošel jen Stuttgartem, tak mi to z toho vychází, že JM je lepší kouč než trenéři mládežnických týmů, béčka a tehdejší trenér áčka tohoto německého klubu. Šokující  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
T44v3tt1

10000.0 points
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
Georgewon napsal: |
Až jednou nějaký hráč přijde do klubu a řekne, že manažer je nesvéprávný a slaboduchý idiot, který fotbal neviděl ani z rychlíku a rozumí mu asi jako zmrzlinářka kvantové fyzice, a fanoušci ani klub ho nezajímají, protože si tam přišel nahrabat na nové porsche, tak mi sem hoď odkaz. Bude to příjemná změna. Tady ty cinty, které jsem v různých obměnách četl už milionkrát, už ani nerozklikávám. Ale jestli tím měříš úspěšnost JM, tak prosím. Já si s dovolením počkám na to, co v Chelsea předvede
Btw. Když už bych chtěl být hnidopich, tak třeba tohle "soukromé a interní" vyjádření v podání Khediry znamená jediné: Vzhledem k tomu, že před angažmá v Realu prošel jen Stuttgartem, tak mi to z toho vychází, že JM je lepší kouč než trenéři mládežnických týmů, béčka a tehdejší trenér áčka tohoto německého klubu. Šokující  |
Nekritizoval náhodou Lampard Benitéza??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | Nekritizoval náhodou Lampard Benitéza??? |
Občas se samozřejmě nějaká kritika najde, ale bavíme se tu o situaci, kdy někdo přichází do nového klubu. A je jedno, jestli je to trenér nebo hráč. Už jen povinnost velí se zachovat slušně a nekydat na nikoho špínu a schovávat se za tyhle poklonkující fráze. Slušní lidé to prostě dělají. Že vypovídající hodnota je nulová, to už je věc druhá. A navíc, jak vidíš, najdou se i lidé, kteří tam tu hodnotu dokážou objevit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
steiner
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
Georgewon napsal: |
Jirko, proto jsem to psal obecně, ale to ty víš, neb mi bylo jasné, že tohle napíšeš. Nicméně nezazněl tam jen Khedira. A předtím to byl třeba Sneijder.
A ti hráči to v soukromí říkat nemusí, nikdo je k tomu nenutí.
A úspěch měří každý jinak. JM je pro většinu fans úspěšným trenérem za působení CFC, pro řadu místních tomu tak není. Vše je o interpretaci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ani nevím, proč jsem se do téhle naprosto zbytečné debaty opět pouštěl. Ano, Davide, máš pravdu. Jen tě prosím, dej mi už s tím pokoj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|