|
Fórum o Chelsea FC Forum.chelsea-fc.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Správce
10000.0 points
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 2:59 pm Předmět: Hráči na hostováních |
|
|
Hráči na hostováních |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 12:45 pm Předmět: ... |
|
|
Chelsea scout Piet de Visser: "I will advise Mourinho to let continue. Kevin He's ready for Chelsea. I've seen a lot of Kevin at Werder Bremen, sometimes from the stands, sometimes on TV. I really enjoyed it."
"In a moderate Bremen team as he always remained on his feet, without him they were probably degraded."
"My advice to Chelsea? That they need to get him. I really hope Kevin gets all his chance next season, he's ready."
No tak snad na jeho rady dá a SNAD Kevin potvrdí svou kvalitu. _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
Tammy Abraham - I´m over the Moon! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex

7050.0 points
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
Těším se na pátek, kdy se hraje kvalifikace Belgie - Srbsko. Doufám, že je Kevin zničí jako v první duelu a JM to bude pečlivě sledovat. Čím dál tím víc mám pocit, že na trhu je minimum vhodných hráčů - jen samí ofenzivní záložníci, ale dobrých stoperů, středních záložníků a útočníku (cena/přínos) poskromnu. A tedy že nakonec pro příští sezonu zůstanou Lukaku i De Bruyne a těch posil zase tolik nedojde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Georgewon
Založen: 2.9.2007 Příspěvky: 7600 Bydliště: Brno 10000.0 points
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
Alex napsal: | A tedy že nakonec pro příští sezonu zůstanou Lukaku i De Bruyne a těch posil zase tolik nedojde. |
Tak snad to tak bude. Bylo by fajn, kdybychom se v tomhle začali chovat rozumně a řešili to z vlastních zdrojů, které už ostatně nemalé investice znamenaly. A ten budget si můžeme rozšířit a schovat pro případ, kdy to bude opravdu vhodné. Netřeba kupovat jen proto, že je přestupní období  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: pá červen 07, 2013 9:53 am Předmět: ... |
|
|
http://fotbal.idnes.cz/rozhovor-s-fotbalistou-tomasem-kalasem-f02-/fot_zahranici.aspx?c=A130607_1938029_fot_zahranici_ald
Skvělý rozhovor s Kalasem. Opět kluk, co to má v hlavě srovnané.
Emenalo svého času říkal, že do klubu přivede hráče, kteří nejenže budou nejlepší, ale především na to budou mít charakter, aby hráli v CFC a myslím si, že si nákupy z posledních let "neprotiřečil". Což není přímo reakce na Kalase, který je přeci jen produkt o něco starší, ale i tak si myslím, že zapadá do koncepce. _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
|
Návrat nahoru |
|
 |
T44v3tt1

10000.0 points
|
Zaslal: pá červen 07, 2013 9:56 am Předmět: Re: ... |
|
|
FairCop napsal: | http://fotbal.idnes.cz/rozhovor-s-fotbalistou-tomasem-kalasem-f02-/fot_zahranici.aspx?c=A130607_1938029_fot_zahranici_ald
Skvělý rozhovor s Kalasem. Opět kluk, co to má v hlavě srovnané.
Emenalo svého času říkal, že do klubu přivede hráče, kteří nejenže budou nejlepší, ale především na to budou mít charakter, aby hráli v CFC a myslím si, že si nákupy z posledních let "neprotiřečil". |
Myslím, že Kalase přivedl Arnesen. V té době ještě nebyl Emenalo sportovní ředitel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FairCop

7400.0 points
|
Zaslal: pá červen 07, 2013 10:08 am Předmět: ... |
|
|
Je to tak, chudák přišel v době temna Tedy nákupního, protože jsme ulovili borce jako je Torres, Benayoun (a ho mám hrozně rád) a Delač. _________________ John Terry - Captain, Leader, Legend
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talker
10000.0 points
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talker
10000.0 points
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strike
10000.0 points
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:19 am Předmět: |
|
|
Talker napsal: | http://www.weaintgotnohistory.com/2013/7/11/4510820/chelsea-fc-transfer-news-oriol-romeu-valencia-loan
Oriol asi do Valencie nakonec na hostovačku. Nevím, osobně bych radši prodal Essiena. |
Já taky, ale myslím si, že Essien je Mourinhův kůň. I když mám Essiena pořád rád, tak si nejsem jistý, jestli má pořád na Chelsea výkonostně. _________________ KEEP CALM AND FOLLOW CHELSEA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:24 am Předmět: |
|
|
$trike.Lampard napsal: | Talker napsal: | http://www.weaintgotnohistory.com/2013/7/11/4510820/chelsea-fc-transfer-news-oriol-romeu-valencia-loan
Oriol asi do Valencie nakonec na hostovačku. Nevím, osobně bych radši prodal Essiena. |
Já taky, ale myslím si, že Essien je Mourinhův kůň. I když mám Essiena pořád rád, tak si nejsem jistý, jestli má pořád na Chelsea výkonostně. |
Podľa mňa je to dobre vyriešené... Oriol je mladý a nemá cenu, aby robil trojku, keď je po zranení a potrebuje hrať. Naopak Essien je už starší a zahraje na viacerých postoch na rozdiel od Romeua, takže ideálna voľba ako núdzový záskok. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talker
10000.0 points
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | $trike.Lampard napsal: | Talker napsal: | http://www.weaintgotnohistory.com/2013/7/11/4510820/chelsea-fc-transfer-news-oriol-romeu-valencia-loan
Já taky, ale myslím si, že Essien je Mourinhův kůň. I když mám Essiena pořád rád, tak si nejsem jistý, jestli má pořád na Chelsea výkonostně. |
Podľa mňa je to dobre vyriešené... Oriol je mladý a nemá cenu, aby robil trojku, keď je po zranení a potrebuje hrať. Naopak Essien je už starší a zahraje na viacerých postoch na rozdiel od Romeua, takže ideálna voľba ako núdzový záskok. |
Taky má ale Essien plat 130k/w a Oriol nějakých 30-40... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strike
10000.0 points
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
Gas Miers napsal: | $trike.Lampard napsal: | Talker napsal: | http://www.weaintgotnohistory.com/2013/7/11/4510820/chelsea-fc-transfer-news-oriol-romeu-valencia-loan
Kdyby Mourinho chtěl, tak by mohl Romeu dělat i jedničku. Jsem si jistý, že pokud by dostal větší prostor, tak horší než Mikel nebude. Ale trojka De Rossi, Romeu, Essien by mi nevadila. _________________ KEEP CALM AND FOLLOW CHELSEA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gas Miers

10000.0 points
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:56 am Předmět: |
|
|
$trike.Lampard napsal: | Gas Miers napsal: | $trike.Lampard napsal: | Talker napsal: | http://www.weaintgotnohistory.com/2013/7/11/4510820/chelsea-fc-transfer-news-oriol-romeu-valencia-loan
Kdyby Mourinho chtěl, tak by mohl Romeu dělat i jedničku. Jsem si jistý, že pokud by dostal větší prostor, tak horší než Mikel nebude. Ale trojka De Rossi, Romeu, Essien by mi nevadila. |
Stále zabúdate na Chalobaha, ktorý si podľa mňa tú šancu zaslúži a od Romeu nevieme, čo sa dá po zranení čakať - resp. vedenie to vidí asi lepšie a preto ho poslalo radšej na hosťovanie - ak sa chytí, tak dobre, ak nie, tak aspoň nebudeme mať škodu my, podobne ako s Marinom. Romeu totiž nemal ľahké zranenie, ale dosť ťažké a druhé v relatívne krátkom období a preto by bolo riziko na neho vsadiť ak sa na tréningoch posledný mesiac keď sa ešte hralo nejavil úplne fit a v pôvodnej forme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arbiter

Založen: 23.7.2008 Příspěvky: 3397 Bydliště: Štramberk 10000.0 points
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
Talker napsal: |
Taky má ale Essien plat 130k/w a Oriol nějakých 30-40... |
Kdes prosím tě přišel na ten plat? Essiho plat nikdy nepřekročil 100k. Má tak max 90... _________________ José Mourinho - SPECIAL. GENIUS. LEGEND. ONE OF US! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|